Ništa od transfera

Engleski veznjak produžio ugovor s Leicesterom i rastužio navijače Manchester Uniteda

Foto: Getty Images

SJAJNI središnji veznjak engleske reprezentacije i Leicester Cityja James Maddison produžio je ugovor s Lisicama koji će ga na King Power stadionu zadržati još četiri sezone.

Potpisom na novi ugovor je 23-godišnji veznjak stao na kraj nagađanjima o prelasku u redove Manchester Uniteda. Maddison je u redove Leicestera stigao 2018. godine iz Norwicha, a za momčad stratega Brendana Rodgersa do sada je odigrao 76 utakmica u svim natjecanjima uz 16 postignutih pogodaka i 10 asistencija.

Ova mlada zvijezda rođena u Coventryju prema Transfermarktu trenutno vrijedi 55 milijuna eura.

Nakon što je prošle godine za U21 reprezentaciju nastupio na Europskom prvenstvu u Italiji i San Marinu, Maddison se istaknuo i kao kandidat za odlazak na odgođeni EURO 2020. U momčadi Garetha Southgatea debitirao je prošle jeseni u kvalifikacijama za kontinentalno prvenstvo protiv Crne Gore u susretu koje je završio rezultatom 7:0 za Gordi Albion.

Maddison je bio jedan od najzaslužnijih što je Leicester u prošloj sezoni osvojio peto mjesto u Premiershipu i izborio direktan plasman u skupine Europa lige, a do posljednjeg kola borio se i za ulazak u Ligu prvaka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.