El Hadji Diouf brutalno popljuvao bivše suigrače i legende Liverpoola: Oni su jebeni gubitnici

Foto: Getty Images / Guliver Image

TRI GODINE El Hadji Diouf igrao je za Liverpool. Tijekom svog boravka na "Anfieldu" često je izazivao nevolje i bio u središtu niza skandala.

No, ovog puta, sad umirovljeni senegalski nogometaš, otišao je korak dalje u intervjuu za francuski "So Foot" i brutalno je napao legende "Redsa" Stevena Gerarrda i Jamiea Carraghera.

''Ja sam vrhunski nogometaš, a Carragher je sranje''

Krenuo je od Carraghera...

"Razlika između njega i mene je ta što sam ja bio vrhunski nogometaš svjetske razine, dok je on bio sranje! Tip napiše knjigu u kojoj me spominje cijelo vrijeme, a ja njega u mojoj knjizi nisam ni spomenuo. On je jebeni gubitnik!", ispalio je karizmatični Diouf.
 
 
Zatim je na red došao i Gerrard, koji je u autobiografiji napisao da Diouf nije dobar nogometaš.
 
''Gerrard je nebitan, nikad neće biti poput mene i ono što mu se dogodilo protiv Chelseaja, zaslužio je''
 
"Kada smo pobjeđivali u Senegalu, to je bilo zahvaljujući meni, a kada smo gubili ja sam bio prvi krivac. Nosio sam reprezentaciju dugi niz godina na vlastitim leđima i imam 14 milijuna obožavatelja. Ono što sam ja predstavljao za Senegal Gerrard nije i niti će za Englesku ni u sljedećih 100 godina! On nikada ništa nije uradio za Englesku na Svjetskim ili Europskim natjecanjima. Kada sam stigao u Liverpool radio sam što sam želio, a on je smatrao da ne poštujem klub. I onda se oskliznuo protiv Chelsea i zbog toga Liverpool nije osvojio naslov prvaka u Premiershipu. To nije slučajno - sve se vraća, sve se plaća!", naglasio je 35-godišnji Diouf.

No, niti tu nije bio kraj. Senegalac se 2008. godine sukobio sa tadašnjim suigračem Antonom Ferdinandom u Sunderlandu, a nastavak se prije četiri godine odigrao u jednom noćnom klubu u Manchesteru, kada je Diouf uhićen, pa pušten iz pritvora uz kauciju.

''Proveo sam šest mjeseci u usranom Sunderlandu, a najveće sranje bio je Anton Ferdinand''
 
"Pitao sam ga želi li da se obračunamo u svlačionici i odbio je. Rekao sam mu da je kao njegov brat i da nema vlastiti život. Proveo sam usranih šest mjeseci u tom Sunderlandu. Bila je to momčad u kojoj su nogometaši mislili da su najbolji, a zapravo su bili sranje. A Anton je bio na vrhu te liste. Međutim, ponovo smo se sreli u tom noćnom klubu 2012. godine. Bio je sa svojih devet prijatelja, ignorirao sam ih. No, on mi je prišao i počeo me provocirati. Nisam to mogao dozvoliti, pa sam slomio čašu šampanjca jer sam lud kad me netko napadne. Nastala je tučnjava, bilo je ozlijeđenih i na kraju smo završili u policiji", prepričao je Diouf.
 
 
''Želim biti političar, narod me obožava''
 
Nekadašnji igrač Sochauxa, Rennesa, Lensa, Boltona, Blackburna, Rangersa, Doncastera, Leedsa i malezijskog Sabaha nakon kraja nogometne karijere želi da biznismen i političar.
 
"Želim postati gradonačelnik Saint-Louisa i narod me obožava. Uz vlastita poznanstva i znanje napravit ću najljepši grad u Africi. Promjenit ću stvari u mojoj zemlji. Nogomet ili politika, što god radim to je fantastično", kazao je samouvjereni Diouf.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.