"Dragulj kojeg traže Juventus i Barcelona" iz Hajduka otišao na probu u klub iz druge egipatske lige

Foto: Twitter

"KOLUMBIJSKI MODRIĆ", "hrvatski Falcao", razni su nadimci koje su, uglavnom španjolski novinari, dodijelili nogometašu Hajduka Nicholasu Llanosu.

Tako se Mundo Deportivo nedavno pitao tko je veznjak rođen u Rijeci kojeg prate Juventus, Arsenal, Manchester United, Sampdoria, Werder i Rayo, katalonski Sport je pisao da se za njega zanima Barcelona, a on s 20 godina još nije niti debitirao za Hajduk s kojim ima trogodišnji ugovor.

Očito igraču B momčadi Hajduka ni jaka medijska kampanja ne pomaže u karijeri, pa je sreću odlučio potražiti u Egiptu, piše Dalmatinski portal. Pokušat će se izboriti za mjesto u tamošnjem drugoligašu FC Pharcu, a ako u tome uspije onda bi se egipatski klub s Hajdukom dogovorio oko odštete.

A prije nekoliko dana u intervjuu za Fichajes rekao je da čeka što će se dogoditi s interesom Barcelone, da je Rayo odbio jer je procijenio da je za njega bolje ostati u Hrvatskoj i da bi uskoro trebao debitirati u Hajduku...

"Idem tamo gdje se osjećam dobrodošao, ne gubim vrijeme u potrazi za suosjećanjem. Plan: Uživati u životu", njegova je poruka uoči puta u Egipat.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.