LIGE PETICE

Di Canio: Romanisti su uvjereni da će uzeti trofeje s Mourinhom. Smiješno

Foto: AP Photo/Darko Bandic/Guliver Image

JOSE MOURINHO će od iduće sezone voditi Romu. Vijest je to koja je oduševila brojne navijače rimskog kluba koji vjeruju kako će sa slavnim portugalskim trenerom osvajati trofeje, ali se legenda Lazija Paolo Di Canio nimalo ne slaže s tom procjenom.

Prije nekoliko tjedana rekao je da je Mourinho najgori od najgorih, a u razgovoru za Sky Calcio Club opet ga je podbo.

"Kad je postao trener Rome, dobio sam preko 300 poruka od prijatelja koji su navijači Rome. Samo su se čuli krici oduševljenja", rekao je Di Canio pa nastavio: "Rekao sam istinu u jednom intervjuu koji je bio viralan. Napravio je jako puno grešaka u zadnjih par godina. Osvojio je s Interom sve, ali to je bilo prije deset godina. Neki moji prijatelji već misle da su osvojili trostruku krunu. Smiješno je to očekivati i reći da mu dobro ide u zadnje vrijeme."

Sandro Piccinni, jedan od najpopularnijih talijanskih novinara, nije se složio s njim i smatra da je Mourinho dobio otkaze iz mnogo složenijih razloga. Na to se Di Canio razljutio. "Dobio je otkaz, a ti pričaš da je napravio sjajan posao. Nije imao rezultat i još je posvađao svlačionicu. Znam zašto govoriš ove stvari, ali mene ne zanimaju lajkovi na društvenim mrežama. Ja sam bio igrač i to razumijem bolje od tebe. Pričao sam s mnogim trenerima, bio sam u svijetu. Kažem ti, Mourinho više nije isti", zaključio je.
 

Standings provided by SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.