Crnogorci moraju pobijediti Hrvatsku: "Zašto svi misle da je sve gotovo nakon jednog poraza?"

CRNOGORSKA reprezentacija u svom premijernom nastupu na Eurobasketu krenula je neuvjerljivom pobjedom protiv Makedonije nakon produžetka, a onda izgubila od BiH. U subotu igraju protiv Hrvatske koja je nakon pobjede protiv Finske jučer poražena od Makedonije.

> Vrankovićevo opravdanje: Greške u završnicama se događaju zbog naše mladosti

> "Zašto uvijek ja?" Marko Tomas vraća se u Zagreb!

> Poraz od Makedonije i nije toliki šok: Hrvatska promašila pobjedu u posljednjim sekundama

> Prva pobjeda BiH na Eurobasketu nakon 14 godina: Teletović potopio Crnu Goru, Srbija bolja od Latvije

Izbornik Crne Gore Dejan Radonjić svjestan je da u sljedeće tri utakmice (Hrvatska, Grčka i Finska) mora ostvariti maksimum kako bi osigurao prolaz u drugi krug. Poraz od BiH nije očekivao.

"Dopustili smo ekipi BiH da se razigra od početka, kratak period igrali smo kako treba ali nismo nalazili najbolja rješenja u napadu i padala nam je koncentracija u obrani. Uz individualnu kvalitetu njihovih igrača, to su stvari koje su presudile", rekao je Radonjić, prenosi portal Vijesti.me.

"Imamo dva dana da se pripremimo za Hrvatsku. Trebamo se dići iz ove situacije i izvući maksimum iz preostale tri utakmice da prođemo u drugi krug. Prve utakmice na ovom Eurobasketu pokazale su da ne postoje velike razlike među ekipama, treba samo vidjeti kako će se prilagoditi velikom broju utakmica u kratkom vremenu, dodaje Radonjić.

Naturalizirani Crnogorac Omar Cook također je razočaran posljednjim porazom:

"Teška utakmica, ali jedan poraz ne može odlučiti o našoj sudbini. Svatko može dobiti i izgubiti. Zašto svi misle da je sve gotovo nakon jednog poraza? Moramo napraviti sve što možemo u naredne tri utakmice. Protiv Hrvatske će biti teško, znam da imaju dobru momčad ali imamo i mi kada igramo zajedno, kolektivno. Tada se možemo nositi sa svima. Moramo vjerovati u sebe ili nemamo što očekivati".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.