Bivši Bilićev klub želi smijeniti Pellegrinija, ali mu mora platiti bogatstvo

Foto: Getty Images / Guliver Image

OD odlaska Slavena Bilića West Hamu ne cvjetaju ruže. Naprotiv. Kultni londonski klub izgubio je sve četiri utakmice na startu Premier lige te drži posljednje mjesto na ljestvici. Hammersi su na startu otopljeni kod Liverpoola (4:0), nakon čega su uslijedili porazi od Bournemoutha (2:1), Arsenala (3:1) i Wolverhamptona (1:0) te su jedina momčad u ligi koja nema niti bod.

Uzalud je West Ham uložio 136 milijuna eura u pojačanja ovog ljeta, jer trener Manuel Pellegrini nikako ne uspijeva uigrati ekipu i ostvariti pozitivan rezultat, pa im se smiješi teška borba za opstanak jer je do sada zabio svega dva, a primio već osam golova. 

Zato je čileanski strateg pod velikim pritiskom i uskoro bi, ako se nešto ne promijeni, mogao dobiti otkaz. On je preuzeo ekipu 22. svibnja ove godine i potpisao trogodišnji ugovor, ali u cijeloj priči oko eventualnog razlaza postoji jedan (veliki) problem. West Ham bi morao platiti bivšem treneru Real Madrida i Manchester Cityja čak 16,5 milijuna eura u slučaju otkaza. 

On se neće povući te će pokušati oživjeti momčad već kod Evertona 16. rujna, u suprotnom će čekati da dobije otkaz i zaradi 16,5 milijuna eura za nešto manje od četiri mjeseca. 

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.