UFC

Bivša NFL zvijezda: Nokautirat ću Miočića, Lewisa i Ngannoua, nemam konkurenciju

Screenshot: Instagram

UFC-ov talentirani teškaš Greg Hardy vjeruje kako je na dobrom putu prema svjetskom vrhu, do kojeg namjerava doći serijom nokauta.

I to ne bilo kakvim nokautima, želi srušiti Derricka Lewisa, Stipu Miočića i Francisa Ngannoua. Ovog vikenda odradit će svoju četvrtu UFC borbu u ovoj godini.

Bivša NFL zvijezda, a danas veliki talent teške kategorije, postat će tek treći član UFC-a s tim brojem nastupa u 2019. godini, nakon Donalda Cerronea i Angele Hill. 

Tijekom druženja s medijima u Bostonu, gdje će se u noći s petka na subotu boriti protiv Bena Sosolija, Hardy je otkrio kakvi su mu planovi u nastavku karijere. 

"Sve što ću dobiti želim i zaslužiti. Želim vam svima dokazati kako sam ovdje s razlogom i kako nisam CM Punk. Odradio sam sve pravilnim redoslijedom. Krenuo sam kao amater, probio sam se kroz Contender Series i obranio sam svoju poziciju UFC borca kao što svatko u početku mora, preko boraca sličnog statusa. Tko to dođe u UFC i odmah se bori protiv Derricka Lewisa? Sad sam došao do toga da se borim protiv UFC-ove srednje klase, polagano napredujem. Kad dođem do stadija gdje ću se moći nositi sa svakim, biti profesionalac koji uvijek pruža show, tad ću se popeti na vrh i neću tamo stati", rekao je pa dodao:

"Želim nastaviti kao do sada, boriti se svaka dva mjeseca. Nokautirat ću Derricka Lewisa, zatim ću nokautirati Francisa Ngannoua, nokautirat ću i Stipu Miočića. Tko zna, možda nekoga savladam i nekom polugom. No, razumijete me, nema stajanja! Toga sam svjestan ja i toga su svjesni svi u dvorani", zaključio je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.