Tko će ugrabiti prvi naslov ove sezone: Cibona i Cedevita u borbi za Kup Dražena Petrovića

VRHUNSKI tjedan košarke u Zagrebu završava gradskim derbijem. Kome će pripasti prvi naslov ove sezone saznat ćemo večeras kada se od 20:30 sati u Draženovom domu za Kup Dražena Petrovića bore Cedevita i Cibona.

> Indexova kamera na proslavi 30 godina od Ciboninog europskog naslova: Vukovi pobijedili Efes!

"Želimo uzeti taj trofej. Ova će utakmica pokazati gdje smo u ovom trenutku. Vjerujem kako će utakmica biti kvalitetna", rekao je Baždarić u najavi ogleda protiv Vukova.

Cibona dobila krila pobjedom protiv Efesa

Cibosi, pak, ulaze u utakmicu protiv Cedevite puni samopouzdanja nakon jučerašnje pobjede nad Efesom. Momčad Veljka Mršića odigrala je fantastičan susret u Draženovom domu, te su u konačnici pobijedili 70:66.


"Na stranu Efes, protiv Cedevite će nam biti prva prava utakmica nakon teških priprema. Za razliku od prošle sezone, ovo je u potpunosti drugačija Cibona, ali i Cedevita", poručio je trener Cibosa Veljko Mršić, a s njim se složio i njegov kolega iz protivničke momčadi:

"Ova utakmica će nam poslužiti da vidimo što moramo popraviti"

"Nemojmo se zavaravati, teške pripreme su iza nas i tko god misli da ćemo odmah igrati i izgledati kao momčad taj se vara. Ova utakmica će nam poslužiti da vidimo u kakvoj smo formi i što moramo još popraviti", rekao je trener Cedevite Božo Maljković.

Inače, cijeli program započinje od 16 sati kada će na parket istrčati kadeti Cibone i Cedevite. Od 18 sati na rasporedu je dvoboj juniora, dok će seniori započeti s utakmicom od 20:30 sati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.