"Medvjedi" u humanitarnoj akciji za "Vukovarske leptiriće": Za svaki lajk pet kuna za klince!

Foto: Press

PRVO plinarsko društvo (PPD) iz Vukovara u suradnji sa zagrebačkim Medvjedima pokreće veliku akciju za pomoć vukovarskoj Udruzi roditelja djece s poteškoćama u razvoju "Vukovarski leptirići" prikupljanjem financijskih sredstava za kupnju lasera niske frekvencije pomoću kojega se brže i efikasnije prenose impulsi kroz mozak te se na taj način poboljšava komunikacija između mozga i tijela.

Udruga "Vukovarski leptirići" osnovana je 2011. godine i okuplja 45-ero djece s višestrukim oštećenjem. Djeci s problemima senzomotorike, psihomotorne retardacije, mentalne retardacije, problema s vidom, sluhom, govorom, komunikacijom i hiperaktivnosti Udruga "Vukovarski leptirići" nastoji omogućiti neophodnu kvalitetnu komunikaciju prema standardima primjerenim današnjem nivou znanstvenih i praktičnih saznanja koja je temelj socijalne integracije.

Akcija traje od 3. do 10. ožujka te će u tom razdoblju svi navijači kluba Medveščak, ali i svi ljudi velikog srca, moći na službenim web stranicama Medveščaka i na društvenim mrežama - Facebooku, Instagramu i Pinterestu, lajkati crteže djece iz udruge "Vukovarski leptirići" i na taj način sudjelovati u humanitarnoj akciji. Svakim lajkom na određeni crtež Prvo plinarsko društvo donirat će Udruzi pet kuna. Cilj akcije je prikupiti i što više lajkova, odnosno kuna, koje će PPD donirati "Vukovarskim leptirićima". Želja PPD-a i Medveščaka je prikupiti 10.000 lajkova.

"U interesu nam je prikupiti što više lajkova u ovoj našoj akciji, računamo na njih 10.000! Stoga, pozivam sve naše navijače i obožavatelje i prijatelje da nam se pridruže i pomognu da klincima u Vukovaru osiguramo što ljepše i bezbrižnije djetinjstvo!", pozvao je navijače igrač Medveščaka Charles Linglet.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.