Super nam je ovaj trik za uštedu prostora za pohranu

Screenshot/Foto: Instagram/ikea.com/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KAD je u pitanju organizacija smočnice, najjednostavniji predmeti ponekad mogu napraviti najveću razliku. Ne moraju to biti kutije za organizaciju, samo trebate malo maštovitosti. Influencerica Aly McDaniel pokazala je kreativan način na koji organizira svoje papirnate ručnike kako bi bili lako dostupni u samo jednom pokretu.

"Super ideja"

Na svojem Instagramu pokazala je kako koristi dva štapa za zavjesu za tuš kako bi stvorila prostor u koji je umetnula papirnate ručnike tako da umjesto horizontalnog prostora zauzimaju vertikalni. Papiri stoje čvrsto, lako ih je izvaditi i umetnuti nove, a cjelokupni je dojam vrlo uredan.

"Ovo će vam uštedjeti puno prostora u smočnici. Trebate samo dva štapa, vrlo je jednostavno", rekla je McDaniel u videu. "Izgledaju gotovo nevidljivo".

"Pametna ideja", "Ovo je najbolja ideja", "Super ideja, mrzim nezgrapna pakiranja", "Ovo je genijalno" "Ali onda skupljaju prašinu", "Malo tko ima toliko prostora u smočnici" glase neki od komentara na njezinu objavu.

Ovaj trik će dobro funkcionirati u bilo kojoj smočnici, a kako su ovakvi štapovi prilagodljivi, ne morate ništa mjeriti niti prilagođavati prije nego isprobate ovaj trik. Najbolje od svega je što ovaj trik koristi vertikalni prostor koji bi inače ostao prazan i nefunkcionalan. Također, ako se odlučite za veće ili manje papirnate ručnike, štapove vrlo lako pomaknete.

Naravno, trik nije ograničen isključivo na papirnate ručnike. Toaletni papir, knjige, lopte i brojni drugi predmeti također se mogu ovako organizirati.

Šipka za zavjesu za tuš Botaren, 70-120 cm, IKEA, cijena je 4.99 eura
Šipka za zavjesu za tuš Hornen, 120-200 cm, IKEA, cijena je 12.99 eura
Šipka za zavjesu za tuš, 50-80 cm, Amazon, cijena je 18.79 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.