Navodni dizajn novog iPhonea SE 4 izazvao raspravu. Ljudi pišu: Nema šanse

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ČINI se da bi Apple mogao dramatično modernizirati svoju iPhone SE liniju. Naime, model četvrte generacije iPhonea SE, koji bi mogao biti lansiran 2025., navodno će biti opremljen Dynamic Islandom i jednom stražnjom kamerom te sličiti najnovijem iPhoneu koji još nije lansiran.

Ove informacije dolaze od leakera Majina Bua koji je na X-u izjavio da mu je rečeno da bi iPhone SE 4 "mogao imati dizajn vrlo sličan onom trenutnog iPhonea 16 koji je još u razvoju." U objavi tako kaže, kao što smo već naveli, da će iPhone SE 4 imati ​​Dynamic Island i jednu stražnju kameru. Uz to je Majin objavio i fotke rendera navodnog iPhonea SE 4. 

No Majin Bu priznaje da glasine o dizajnu iPhonea SE 4 treba uzeti s rezervom "budući da je još rano govoriti sa sigurnošću o tome."

"Ovo se zapravo ne čini kao nešto što bi Apple napravio, ali izgleda bolje od izreza", "Ako je ovo SE, sviđa mi se izgled dizajna, ali nema šanse da dođe s Dynamic Islandom", "SE je tako nepotreban. Mislim, ako želite jeftiniji iPhone, onda samo kupite starije iPhone uređaje poput iPhonea 13 ili tako nešto", "Ne zvuči realistično", neki su od komentara ispod njegove objave. 

Prvi iPhone SE lansiran je 2016. godine

iPhone SE serija najpovoljnija je Appleova linija telefona. Prvi iPhone SE, predstavljen 2016. godine, pružio je korisnicima mogućnost da iskuse snagu iPhonea 6s po nižoj cijeni, zadržavajući istovremeno kompaktni faktor oblika sličan iPhoneu 5s. Ovaj model pružio je odlične performanse i kvalitetu izrade po pristupačnoj cijeni, čineći ga popularnim izborom među korisnicima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.