Imate li ovaj OnePlus telefon? Nedavno je primio svoje posljednje ažuriranje

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ONEPLUS 8 i OnePlus 8 Pro su se isticali kao dva vrhunska OnePlus modela objavljena 2020. godine. Međutim, sve dobre stvari jednom završe. Nažalost, ova dva telefona sada su izvan korisničke podrške.

OnePlus je najavio dolazak ažuriranja OxygenOS 13.1.0.587 za OnePlus 8 i 8 Pro preko svog foruma. Međutim, uz tu vijest, tvrtka je također potvrdila da je ovo posljednje planirano ažuriranje za ove telefone.

"Kao što ste možda primijetili, s izdanjem OxygenOS 13.1.0.587, službeno smo ispunili svoje obećanje o održavanju životnog ciklusa za OnePlus 8/8 Pro", objasnili su iz tvrtke.

Ovo ne znači kraj potencijalnih budućih ažuriranja jer tvrtka još uvijek može pružiti hitne popravke za ozbiljne probleme. Međutim, to implicira da ne bi trebalo očekivati širok spektar ažuriranja u budućnosti.

Nedostatak daljnjih sigurnosnih nadogradnji može predstavljati rizik za uređaj

Trenutno je ovo ažuriranje dostupno za indijske modele i donosi sigurnosno ažuriranje iz travnja 2024. Pretpostavlja se da će biti dostupno i globalnim korisnicima, ako ga već nisu primili, piše Android Authority.

Ovo ažuriranje je pozitivan korak za OnePlus 8 i OnePlus 8 Pro jer su do sada primili tri ažuriranja Android operativnog sustava i četiri godine sigurnosnih nadogradnji. Međutim, nedostatak daljnjih sigurnosnih nadogradnji može predstavljati potencijalni rizik za sigurnost uređaja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.