Hailey Bieber najavila povratak peplum haljina. Pišu joj: "Izgledaš nevjerojatno"

Foto: Profimedia/jacquemus.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

HAILEY BIEBER je uvijek u korak s najnovijim modnim trendovima. Za svoj baby shower, druženje koje se organizira kako bi se proslavilo skoro rođenje djeteta, Hailey je uspjela spojiti hit modne komade ove ljetne sezone.

Nosila je prekrasnu haljinu Jacquemus u boji maslaca s peplum gornjim dijelom i prozirnim donjim dijelom, koju je kombinirala s elegantnom maramom preko glave. Njezini su nokti bili nalakirani u istoj nijansi žute boje koja je vrlo popularna ove sezone

Izgled je upotpunila modnim dodacima poput Jacquemus sunčanih naočala i hrpom debelih zlatnih narukvica marke Mega, omiljene među slavnim osobama, koju je osnovala stilistica Dani Michelle. S ovim izdanjem Hailey je podsjećala na Grace Kelly, proslavljajući dolazak svog prvog djeteta s mužem Justinom Bieberom.

Ako vas zanima što je trenutno u modi, zavirite na Instagram profil Hailey Bieber. Ona ne samo da prati modne trendove, već ih i postavlja, uvijek uspijevajući privući pažnju svojim jedinstvenim stilom.

"Prekrasna", "Ljepotica", "Najbolja", "Hailey je najljepša trudnica koju sam ikada vidjela", Predivna si i sjajiš, mama", "Predivna mama", "Tako si lijepa", "Izgledaš nevjerojatno", "Savršenstvo", neki su od komentara onih kojima se njezina kombinacija svidjela.  

Haljina, Jacquemus, 1390 eura
Sunčane naočale, Jacquemus, 240 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.