Dvije obnovljene kuće uz rijeku Kupu prodaju se za 185.000 eura. Pogledajte fotke

Foto: Index Oglasi

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PRETRAŽILI smo Index Oglase u potrazi za zanimljivim nekretninama. Ovoga puta pažnju su nam privukle dvije kuće u obliku slova A, smještene na prostranom zemljištu od 2319 kvadrata u Brodu na Kupi, u Primorsko-goranskoj županiji. Prodaju se po cijeni od 185.000 eura.

Vlastita plaža

Ove kuće smještene su uz rijeku Kupu i imaju vlastitu plažu. Nedavno su potpuno obnovljene, opremljene i spremne za useljenje. U oglasu je istaknuto da je imanje bogato voćkama, orasima i bobičastim grmljem, a ima i roštilj s prostorom za druženje.

S terase se pruža predivan pogled na slovenske planine, a imanje nudi brojna hladovita mjesta idealna za odmor i relaksaciju u prirodi. Cijelo imanje je ograđeno i zaštićeno.

Uz drugu kuću nalazi se opremljena vanjska kuhinja

Glavna kuća raspolaže dnevnim boravkom, blagovaonicom, kuhinjom i kupaonicom s praonicom na prvom katu, dok je na drugom katu smještena prostrana spavaća soba s područjem za sjedenje i pogledom na planine i šumu.

U drugoj kući na prvom katu su dnevni boravak i kupaonica, a na drugom je velika spavaća soba s prekrasnim pogledom. Pored kuće je kompletno opremljena vanjska kuhinja.

U oglasu je navedeno da na imanju postoji garaža pogodna za parkiranje jednog automobila te dodatni skladišni prostor ispod kuća. Također, svi pravni dokumenti su uredni i valjani te će se razmotriti sve pristigle ponude.

Oglas i više slika možete vidjeti OVDJE

Index Oglasi
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.