Boja karamele idealna je za jesen. Evo kako ju je dizajner interijera uklopio

Screenshot/Foto: TikTok/amazon.de/posteljina.hr/sinsay.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

BROJNI ljudi mijenjaju posteljinu kako kreću hladniji dani, ali ovdje ne govorimo o debljini pokrivača, već o boji. Vedre boje mijenjamo zagasitima, a ljubitelji neutralnih boja ove sezone svoju prozračnu bež mogu zamijeniti kremastom bojom karamele koja djeluje umirujuće i bezvremenski.

Preobrazio je sobu samo zavjesama

Dizajner interijera i kreator sadržaja Ethan Gaskill jako voli vidjeti karamel boje u svojoj dnevnoj sobi, a na svojem je TikToku pokazao kako ih koristi. Zamjenom bež zavjesa kremastima postigao je prekrasan ugođaj u svojoj sobi.

@ethancgaskill growing up is treating yourself to new curtains 🤎 @luluandgeorgia #curtains #homedecor #interiordecor #livingroomdecor #livingroominspo ♬ I Waited for You - Chet Baker

"Mislila sam da su Ralph Lauren, tako lijepo", "Izgleda više muževno", "Prekrasno i kauč ti je jako lijep", "Ovo je podiglo sve na novu razinu", "Vrlo vintage", "Imaš odlično oko" neki su od komentara na njegovu objavu.

Ethan je objasnio kako su prozirne zavjese u njegovom domu bile odlična početnička opcija jer su bile jednostavne, funkcionalne i povoljne. No, kako je razvio jasnu viziju za svoj prostor, odlučio je uložiti u nešto što će više odražavati njegov stil.

"Njihov suptilan prugasti uzorak i tamnija nijansa donose karakter koji odražava sofisticiran, bezvremenski izgled kojem težim", pojasnio je za Livingetc. Bilo kakva promjena u vašem prostoru trebala bi proizlaziti iz želje da vaša soba bolje odražava vaš stil.

Zamjena svijetlih neutralnih tonova za bogatije, toplije nijanse bež boje način je da sezonski osvježite prostor bez prevelikih promjena. U nastavku donosimo nekoliko dodataka za dom uz koje ćete i vi lako postići sličan ugođaj u svojoj dnevnoj sobi.

Zavjese za zatamnjivanje, Amazon, cijena je 38.81 euro
Baršunaste zavjese, Amazon, cijena je 50.36 eura
Kremasta deka, Posteljina.hr, cijena na sniženju je 10 eura
Plišana igračka, Sinsay, cijena je 4.49 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.