Blake Lively viđena u šetnji u odjevnoj kombinaciji koja nas je oduševila

Foto: Profimedia/mango.com/zalando.hr/chanel.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

BLAKE Lively je nedavno viđena u šetnji New Yorkom sa suprugom Ryanom Reynoldsom i oduševila ležernim modnim izdanjem s pomnom odabranim modnim detaljima. Odabrala je crnu majicu kratkih rukava, široke traperice s prošivenim detaljima i crne cipele s debelim potplatom.

Sportskoj kombinaciji dala je dozu elegancije

Kombinaciju kojom dominira crna boja osvježila je Chanelovom torbicom od tvida s imitacijom bisera koji oblikuju cvjetiće te glomaznom ogrlicom s raznobojnim kamenčićima. Na ruci je imala veliki prsten koji je odlično izgledao uz ogrlicu. Blake je poznata ljubiteljica Chanelovih torbica i više je puta viđena kako nosi različite modele.

Ako vam se sviđa njezino izdanje, pronašli smo komade uz koje ćete i sami moći složiti nešto slično. Ono što se nama najviše sviđa kod ove kombinacije je što odjeća i obuća djeluju nevjerojatno udobno, dok modni detalji cijelu kombinaciju podižu i čine vedrom.

Crna majica kratkih rukava, Mango, cijena je 15.99 eura
Urban Classics crne hlače, Zalando, cijena je 69.99 eura

Ove su čizme izrađene od umjetne kože. Visina platforme je 4 cm, a pete 6 cm. 

Lamoda gležnjače s platformom, Zalando, cijena na sniženju je 52.45 eura
Ogrlica s karikama, Mango, cijena je 19.99 eura

Chanelove mini torbice su među najtraženijim proizvodima brenda, a osim u klasičnim bojama, dostupne su i u razigranijim izdanjima poput ove koju je odabrala Blake. Dimenzije ove torbice su 12x20x6 cm, rađena je od tvida, a na sebi ima ukrase od umjetnih bisera i štrasa.

Mini torbica od tvida, Chanel, cijena na upit
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.