Mama za prvi rođendan fotografirala kćer s fast foodom, trolovi je nazvali debelom

MAMA Kayla Frizzell odlučila je drugačije pristupiti 1. rođendanu svoje kćeri Mije i napraviti nešto dosad neviđeno. Umjesto s tortom, djevojčicu je fotografirala s fast food hranom popularnog lanca KFC, no reakcije javnosti su je iznenadile.

Kayla, inače fotografkinja, obožavateljica je hrane iz tog lanca restorana brze hrane pa je za fotografiranje kćeri kupila kanticu punu piletine i prženih krumpirića. Sudeći prema Mijinom izrazu lica, ideja joj se svidjela, ali korisnicima Facebooka, gdje su osvanule vesele fotografije, baš i ne.

„Dobila sam užasne poruke o veličini moje kćeri i ono što želim napomenuti jest da je ona savršeno zdrava. Hrana je poslužila samo za fotografiranje. Molim vas da negativne komentare zadržite za sebe“, izjavila je za Kidspot.

Naime, podijelila je da je u porukama stajalo da mala djeca ne bi trebala jesti fast food.

„Neki su mi rekli da 'ne čudi što je debela', drugi prijetili socijalnom službom. To je nedužna beba. Nebitno mi je što me netko upozorava da je hrana iz KFC-a nezdrava, ali nemojte mi kćer nazivati debelom“, dodaje Frizzell.

Ističe da kćer inače hrani uravnoteženo i zdravo.

„Ionako živimo u društvu punom osuda, ali nemojte se rugati bebama zbog kreativnih i drugačijih fotografija na Facebooku“, poručila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.