Zvijezda Zakona braće ima autizam: "Dijagnosticirali su mi prije godinu dana"

Foto: EPA

WENTWORTHU MILLERU, zvijezdi serije Zakon braće, dijagnosticiran je autizam prije godinu dana. Glumac je o svemu sada progovorio na Instagramu.

"Kao i svima, karantena mi je promijenila život. Ali u toj izolaciji dogodilo mi se nešto neočekivano. Uskoro će biti jedna godina otkako mi je dijagnosticiran autizam. Prethodila je samodijagnoza, a zatim i formalna dijagnoza. Bio je to dug proces, pun mana. Ja sam sredovječni čovjek, nisam petogodišnjak", napisao je 49-godišnji glumac. 

Tvrdi da mu je dijagnoza bila šok, ali ne iznenađenje. 

"Ne znam dovoljno o ​​autizmu. Trebam još puno toga saznati. Trenutno moj rad izgleda kao da evoluira moje razumijevanje. Preispitivanje pet desetljeća iskustva kroz novi objektiv. Za to će trebati vremena. Ovo nije nešto što bih promijenio. Biti autističan je ključno za moje biće, za sve što sam postigao do sada", zaključio je.

Inače, Wentworth je prije nekoliko godina otkrio da se borio s depresijom od djetinjstva

"Bila je to borba koja me koštala vremena, prilika, veza i tisuću neprospavanih noći. Tada sam se i udebljao. Velika stvar! 2010. godine zadnja stvar koja mi je trebala bila je borba za moje psihičko zdravlje. No, da skratim priču, preživio sam i drago mi je", napisao je svojedobno na društvenim mrežama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.