Zvijezda Jackassa iznenada umrla u 55. godini, obitelj skuplja novac za sprovod

Foto: GoFundMe

ZVIJEZDA Jackassa i hrvač Stevie Lee Richardson preminuo je u dobi od 54 godine. Poznat je po pojavljivanju u Jackass 3D 2010. godine.

Bivši natjecatelj TNA hrvanja poznatiji i kao Puppet The Psycho Dwarf ovoga tjedna iznenada je preminuo, a obitelj je pokrenula i kampanju na GoFundMeu kako bi pokrila troškove pogreba.

"Mnogi su ga voljeli i ima mnogo prijatelja koji su bili kao obitelj, obožavatelje koji su mu se divili, ali o troškovima pogreba brine se samo njegov brat Jim. Puppet je svojim humorom i životnim stilom izmamio osmijehe širom svijeta. On je legenda u umjetnosti hrvanja. Treba mu naša pomoć kako bismo ga ispratili na posljednji počinak. Sav prihod dobit će Jim Richardson za pokrivanje troškova i usluga pokopa. Puno hvala svima, i Puppete, volimo te, brate", stoji između ostalog na stranici GoFundMe.

Na službenom Twitter profilu borilačke organizacije za koju se borio oprostili su se od Puppeta.

"S velikom tugom doznajemo kako je Stevie Lee, poznatiji kao Puppet The Psycho Dwarf na početku TNA-a, umro. Iskreno izražavamo sućut njegovim prijateljima i obitelji", napisali su.

Obožavatelji su se također opraštali od Stevieja na društvenim mrežama.

"Ova godine je sranje. Stevie Lee bio je jedan od momaka kojem najteže pada počivanje u miru", "Sjetio sam se kad je povukao pištolj prema Jeffu ​​Jarrettu i to je jedan od najsmješnijih segmenata u povijesti TNA-a", "Zaista se isticao", samo su neke od poruka upućene Stevieju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.