Ženu zbog "razvratnog dekoltea" nisu pustili da se ukrca u avion

Foto: Twitter

ŽENA kaže da je bila prisiljena nositi pilotovu majicu nakon što joj nije dopušteno da se ukrca na let jer su njezin dekolte smatrali "razvratnim, opscenim i uvredljivim".

Kayla Eubanks rekla je da je zbog svoje odjeće zadržana na ulazu dok se u utorak pokušavala ukrcati na let Southwest Airlinesa. Incident je dokumentirala nizom tvitova koji su uključivali i snimke razgovora sa zaposlenicima zrakoplovne tvrtke i fotografije sporne odjeće.

U jednom od videozapisa čuje se kako gospođa Eubanks razgovara sa zaposlenicom zrakoplovne tvrtke i traži da vidi pravila odijevanja koja kažu da se ne može ukrcati. U snimci kaže i kako je 20 minuta čekala da bi joj naposljetku rekli kako ne mogu pronaći pravila.

Eubanks kaže kako je zbog toga osjećala da je zlostavljaju, i to ne putnici, nego djelatnici zrakoplovne tvrtke. Nakon razgovora s kapetanom, kojem je također ponovila da želi vidjeti pravila koja kažu kako se ne može ukrcati, on joj je ponudio majicu da može letjeti, no pravila joj nije pokazao.

"Na kraju sam je skinula", napisala je na Twitteru. "Samo da bi mi rekli kako moram razgovarati s nadređenim nakon slijetanja."

Nakon razgovora s nadzornikom Eubanks je rečeno kako joj je dekolte bio "poprilično otkriven" te da bi se mogao smatrati "razvratnim, opscenim i uvredljivim."

Kad je pitala kome bi mogle smetati njezine grudi, dobila je odgovor: "Možda drugima u avionu."

Southwest Airlines se još uvijek nije oglasio o incidentu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.