Pjevač optužen da je drogirao i silovao ženu, ona traži 20 milijuna dolara odštete

Foto: Instagram

PJEVAČ Chris Brown opet ima problema sa zakonom. Ovaj put je završio na sudu zbog optužbi za silovanje.

Neimenovana žena tuži R&B pjevača za 20 milijuna dolara jer ju je navodno drogirao i silovao na jahti usidrenoj na imanju u Miamiju u vlasništvu P. Diddyja, izvijestio je Rolling Stone. Neidentificiranu tužiteljicu – profesionalnu koreografkinju, plesačicu, model i glazbenicu koja se u tužbi zove Jane Doe – i neidentificiranu prijateljicu 30. prosinca 2021. godine na jahtu je pozvao muški prijatelj.

U tužbi se navodi da je, dok je muškarac pričao na telefon s Doe, Brown isti uzeo od njega i rekao joj da je "čuo za njezinu glazbu i pozvao ju je da što prije ode u Diddyjev dom na Star Islandu". Na jahti joj je, kako se navodi u tužbi, Brown ponudio čašu s pićem. Kako joj je nudio savjete o započinjanju karijere u glazbenoj industriji, navodno joj je ponovno napunio čašu, nakon čega je postala dezorijentirana, fizički nestabilna i pospana, navodi se u tužbi.

Tvrdi da je odvedena u spavaću sobu gdje je Brown zatvorio vrata i odbio je pustiti da ode. U pritužbi se navodi da ju je razodjenuo i silovao te da je nakon što je ejakulirao objavio da je "gotov". Navodi se da je Brown zahtijevao od Doe da uzme hitnu kontracepciju sljedećeg dana.

"Nadam se da ćete uvidjeti ovaj uzorak laganja kad god izdajem glazbu ili projekte", odgovorio je na optužbe pjevač u Instagram storyju.

Njen odvjetnik Ariel E. Mitchell rekao je za Rolling Stone da žele osigurati da sve strane budu odgovorne kako bi mogli početi iskorjenjivati ovakvo ponašanje iz društva. 

Brown je imao nekoliko pravnih problema otkako je 2009. godine osuđen za napad na svoju tadašnju djevojku Rihannu. Pjevač, koji je bio istaknuta figura na R&B sceni 2000-ih, trebao bi objaviti svoj 10. album Breezy kasnije ove godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.