Žena na zatvaranju OI-ja pokušala poljubiti Cruisea, ljudi hvale njegovu reakciju

Screenshot: X

Društvenim mrežama proširila se snimka Toma Cruisea kako pozdravlja obožavatelje na zatvaranju Olimpijskih igara u Parizu.

U jednom trenutku 62-godišnjem glumcu prišla je jedna obožavateljica i pokušala ga nasilno poljubiti, no glumac je u tom trenutku okrenuo glavu. Korisnici X-a pišu da je to bilo neprimjereno i da nije smjela tako postupiti.

"Vidio sam to, nisam mogao vjerovati", "Zamislite da su uloge bile obrnute", "Nitko nikome ne bi smio napraviti ovo što je ona učinila, bila to slavna osoba ili bilo tko drugi. Ne možete zgrabiti i poljubiti osobu koju uopće ni ne poznajete. To je bilo jako nepristojno, ali Tom Cruise je ostao ljubazan", "Neka čudna žena je zlostavljala Cruisea na Olimpijskim igrama", "Dobro je postupio", "Ovo je toliko neugodno", nižu se komentari. 

Tom Cruise bio glavna zvijezda na zatvaranju OI-ja

Podsjetimo, Tom Cruise ukrao je svu pažnju na službenom zatvaranju Olimpijskih igara u Parizu 2024. 62-godišnji glumac spustio se užetom na stadion tijekom podizanja američke zastave i pjevanja američke himne i tako bacio publiku u trans. Zatim je uzeo zastavu i "krenuo" u Los Angeles na motoru pa skočio iz aviona i pozirao pored znaka Hollywood u unaprijed snimljenoj sekvenci.

>>X je pun komentara o showu Toma Cruisea na OI-ju: "Samo ću reći da on ima 62 godine"

Ceremoniju zatvaranja obilježili su i nastupi francuskih bendova, ali i unaprijed pripremljene snimke izvedbi američkih zvijezda koje su najavile održavanje Olimpijskih igara u Los Angelesu 2028. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.