Žalio se da mu žena nije izrezala sendvič, 18+ fotografija njezine osvete postala hit

Foto: Facebook

ŽENA se osvetila mužu koji se žalio da mu nije razrezala sendvič na trokute tako što mu je napravila jedan u obliku spolnog organa.

Jednog jutra dok je hranila dvogodišnjeg sinčića Harleyja Rivera, a istovremeno spremala gablec za posao mužu, Loz iz Velike Britanije zaboravila je razrezati sendvič, no nije očekivala takvu reakciju supruga.

"Zapravo nemam pojma zašto mu nisam razrezala sendvič taj dan - multitaskala sam; kuhala, pazila dijete...", rekla je Loz za Kidspot.

Loz kaže da nije shvatila da je zaboravila razrezati sendvič sve dok nije srela muževog šefa tijekom šetnje sa sinčićem. "Steve nije sretan s tobom, nisi mu razrezala sendviče", rekao joj je, a zatim i pokazao fotografiju koju mu je njezin suprug poslao.

"Jesam li ja životinja sad?", pisalo je u poruci uz fotografiju. Iako Loz kaže da joj ne smeta što sprema ručak Steveu da uštedi novac - nije bila oduševljena činjenicom da se on žalio na nju da je zaboravila izrezati njegov sendvič.

Odlučila se stoga malo zabaviti s njim pa mu je napravila sendvič u obliku penisa. Kad ga je vidio, odgovorio joj je samo jednom riječju - epski. Loz kaže da je Steve poslao fotografiju svojim prijateljima koji su joj poslali poruku da je legenda.

"Objavio je fotografiju na Facebooku i napisao 'dobro odigrano' uz nju. Definitivno se neće više žaliti", kaže Loz.

Zatim je Loz odlučila fotografije svoje kreacije podijeliti u jednoj Facebook grupi s drugim mamama i fotografija je izazvala tisuće reakcija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.