Uređen prolaz Runjaninova: Enis Bešlagić i mister farbali ogradu, voditeljice se primile metle

MNOGI naši poznati sportaši, pjevačice, voditelji i glumci ponovo su se angažirali u akciji "Za ljepši grad" te ovaj put uredili prolaz Runjaninova. Rukave su zasukali hokejaši Medveščaka, rukometaši Zagreb CO, Enis Bešlagić, Barbara Radulović, Lorena Nosić, Ivana Mišerić, mister Vanja Grgec, i brojni drugi. Derutni prolaz Runjaninova oživljen je novim grafitima, klupama, ofarbanim ogradama, i uređenim okolišem.

Barbara Radulović i Lorena Nosić zajedno s građanima uređivale su zelenilo oko prolaza

Da se odlično služe bojama, i da su pravi majstori u izradi grafita pokazali su rukometaš Manuel Štrlek i hokejaš Saša Martinović koji su zajedno s umjetnikom za grafite Lunarom promijenili izgled jednog od zidova. Glumac Enis Bešlagić i mister Vanja Grgec ofarbali su ograde koje sada imaju novu žutu boju. Ivana Mišerić, Irina Čulinović i Frano Domitrović uredili su lopatama i metlama ulaz u prolaz, a TV voditeljice Barbara Radulović i Lorena Nosić zajedno s građanima uređivale su zelenilo oko prolaza.

U pauzi između radova potezalo se uže

U pauzi između radova održane su i zanimljive društvene igre, a najviše je pozornosti izazvalo potezanje užeta između rukometaša Zagreba Gyule Gala I Davida Špiler, potpomognutih misterom Grgecom, te s druge strane hokejaša Medveščaka Tomia Zanoškog, Kenetha Macauleya i Mislava Blagusa u kojem su pobjedu odnijeli rukometaši. "Danas smo uredili ovaj zapušteni prolaz. Zagreb je moj dom i želim da izgleda lijepo, i da na najbolji mogući način pokazuje i dušu ovih divnih ljudi koji cijelo jutro rade s nama na uređenju", rekao je hokejaš Medveščaka, Ryan Kinasewich.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.