Tko je supruga Milana Badelja? Nogometaš ju je upoznao dok je bila studentica

Foto: Goran Stanzl/Grgo Jelavic/PIXSELL

HRVATSKI nogometni reprezentativac Milan Badelj i njegova supruga Martina čekaju drugo dijete. Milan i Martina već imaju sinčića Jonu Davida, no još nije poznato stiže li im sada u obitelj još jedan dečko ili pak curica.

Milan je Martinu upoznao dok je bila studentica zagrebačke Glazbene akademije. Martina je školovana pijanistica, a s hrvatskim nogometašem u vezi je od 2008. godine. Mediji su ranije pisali kako je pijanistica Milana puno naučila o klasičnoj glazbi.

Martina je Milanu velika podrška. Prati ga na utakmicama, a sa sobom vodi i sinčića Jonu. Prošle godine tročlana obitelj privukla je pažnju na jednoj od utakmica Europskog nogometnog prvenstva. Badelj je nakon utakmice otišao do tribina i poljubio suprugu i sina, a potom je sa svojim nasljednikom prošetao i nogometnim terenom. 

Poznato je da je par prvom sinu dao ime po Milanovu tragično preminulom prijatelju i suigraču iz Fiorentine Davideu Astoriju.

"Bit će nogometaš ili pijanist poput mame!" rekao je nogometaš jednom prilikom o svom sinčiću.

Javnosti i medijima nije poznato kad se par vjenčao niti gdje, a Badelj nema profile na društvenim mrežama kao njegovi brojni kolege. Supruga i on strogo čuvaju svoju intimu i privatnost. 

Inače, da Martina čeka drugo dijete, otkrile su fotografije koje je objavio Story.hr. Par je snimljen kako priča sa sportskim novinarom, urednikom i komentatorom Ivicom Blažičkom kojeg su sreli u prolazu, a Martini se u ležernoj haljini nazirao poveći trudnički trbuh.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.