Svjetski mediji pišu o fotkama slavne pjevačice koje su nastale u Hrvatskoj

Foto: Instagram

BRITANSKA pop zvijezda Ellie Goulding pohvalila se prvim fotografijama sa svog medenog mjeseca koji s novopečenim suprugom Casparom Joplingom provodi u Hrvatskoj.

Nakon što se saznalo da se odmara na Hvaru, Ellie se na Instagramu pohvalila fotografijama uz more na kojima pozira u plavom badiću. S fotografija je očito da je na otočiću Badija pored Korčule.

O njezinom odmoru u Hrvatskoj raspisali su se i brojni svjetski mediji. "Medeni mjesec iz snova", "Nevjerojatne fotografije", pišu redom britanski i američki mediji o njenim objavama iz Hrvatske.

Ellie i Casper vjenčali su se prošlog vikenda, a odmah nakon vjenčanja zaputili su se u Hrvatsku. Ellie je nosila vjenčanicu koju je za modnu kuću Chloe dizajnirala Natacha Ramsay-Levi, a u izradu je uloženo preko 640 sati, odnosno oko 26 dana rada, jer su svi ukrasi na nju ušiveni ručno.

Među uzvanicima na vjenčanju našle su se brojne poznate face, uključujući Katy Perry, Orlanda Blooma, Siennu Miller, Jamesa Blunta, ali i članice kraljevske obitelji, princeze Beatrice i Eugenie, a svadbeni prijem navodno se održao u dvorcu Howard.

Vjenčanje pjevačice i trgovca umjetninama bilo je glavna vijest u britanskim medijima ovog vikenda.

Inače, Ellie je veliku slavu donijela pjesma "Love Me Like You Do" koja je bila soundtrack filma "50 nijansi sive".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.