Snimka otkrivanja spola djeteta privukla pažnju zbog neočekivanog obrata

Screenshot: Twitter

SVE SE više mladih parova odlučuje na simpatične i kreativne načine otkrivanja spola svog djeteta. Iako je ovaj trend započeo još 2008. godine, u zadnjih par godina mnogi su ljestvicu dignuli na novu razinu, a svoje snimke dijele na društvenim mrežama.

Ipak, u moru sličnih varijanti, prošli tjedan jedan mladi par odlučio je napraviti neočekivani obrat u uobičajenom formatu otkrivanja spola te se usput htjeli ironično našaliti sa svim ostalim načinima ove "pomodne" tradicije. 

Naime, u dosta sličnih snimki otkrivanje je popraćeno dimom u boji, primjerice, plava otkriva muški spol, roza ženski, a u ovom videu vidimo zeleni.

Osim što se našalio, par je htio ukazati na predrasude o rodu i spolu, poput toga da djevojčice moraju nositi ružičastu, a dječaci plavu odjeću te da takve podjele mogu naštetiti djeci.

Video je na Twitteru skupio skoro 70 tisuća dijeljenja i 300 tisuća lajkova, a na njemu stoji samo kratka poruka "okej, oni su pobijedili".

"Potvrđeno je. Njihovo dijete će biti Shrek", našalio se korisnik na Twitteru.

 "Čestitam na bebi", pisalo je iznad fotke malog Yode.

Neki, pak, nisu preoduševljeni ovakvim videima otkrivanja spola.

"Osjećam se kao da sam uzalud protratila minutu gledajući ovo. Želim je nazad", napisala je jedna cura.

Iako je većina ovakvih videa simpatična, neki su u javnosti izazvali zgražanje.

Tako se komičarka Paige Ginn nedavno na svom Instagramu profilu htjela našaliti s majkama i načinima na koje one otkrivaju spol svoje nerođene djece, no umjesto da nasmije svoje pratitelje, pokupila je brojne kritike. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.