Slavni reper priznao: 7-godišnja kći mi pravi društvo na sastancima alkoholičara

Foto: Instagram

REPER Macklemore progovorio je o svojoj borbi s alkoholizmom i priznao da mu njegova 7-godišnja kći Sloane pravi društvo na sastancima anonimnih alkoholičara.

"Sloane je bila na sastancima sa mnom. Postavlja mi pitanja poput: 'Tata, kako napreduju tvoji sastanci?' Razgovaramo o tome", rekao je u podcastu Check-In.

"Ne želim to skrivati jer to nije nešto zbog čega trebam osjećati krivnju ili sram. Moram to iznijeti na vidjelo. Ja nisam gotov proizvod. Ovo je ono na čemu radim. To su moje borbe", dodao je.

 

Macklemore također ima četverogodišnju kćer Colette i 18-mjesečnog sina Huga sa suprugom Tricijom Davis. Tijekom intervjua također je otkrio kako vjeruje da je važno da njihova djeca znaju što je dio njihove obiteljske povijesti.

"U roditeljstvu nema pravilnika. Mislim da je razgovor važan", kaže.

Macklemore se prijavio na rehabilitaciju zbog ovisnosti o drogama i alkoholu u kolovozu 2008. Uspio je ostati tri godine trijezan, no onda je opet pokleknuo i krenuo ispočetka.

"To što sam pokleknuo pred izazovom omogućilo mi je da se vratim na početak i zapitam što je prošlo po krivu. I zato danas želim pričati o tome, želim biti ranjiv", zaključio je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.