Šestogodišnji Casper završio kao Kevin iz Sam u kući: Ukrcali ga na krivi let

Ilustracija: Profimedia

ŠESTOGODIŠNJI dječak Casper letio je bez pratnje aviokompanijom Spirit Airlines 21. prosinca u posjet svojoj baki u Fort Myersu na Floridi, no završio je na letu za Orlando.

Prema avioprijevozniku, dijete je u četvrtak trebalo odletjeti iz međunarodne zračne luke Philadelphia u međunarodnu zračnu luku jugozapadne Floride u Fort Myersu. Maloljetnik je "pogrešno ukrcan" na let za Orlando. Nakon tog incidenta aviokompanija je uputila ispriku obitelji.

"Dijete je uvijek bilo pod brigom i nadzorom člana tima Spirit, a čim smo otkrili pogrešku, odmah smo poduzeli korake da komuniciramo s obitelji i ponovno ih povežemo. Ozbiljno shvaćamo sigurnost i odgovornost prijevoza svih naših gostiju i provodimo internu istragu. Ispričavamo se obitelji zbog ovog iskustva", stoji u izjavi kompanije objavljenoj u subotu. U izjavi nisu rekli kako je došlo do pogreške tijekom užurbanog blagdanskog razdoblja, piše Independent.

Obitelj digla paniku

Dječakova baka Maria Ramos rekla je za WINK-TV da je bila u panici kada je shvatila da on nije stigao na planirani let.

"Rekli su mi: 'On nije na ovom letu. Propustio je let.' Rekla sam: 'Nije mogao propustiti let jer ima papire za let.' Utrčala sam u avion do stjuardese i pitala je: 'Gdje je moj unuk? Predan vam je u Philadelphiji?' Rekla mi je: 'Dijete nije bilo sa mnom'", prisjetila se ona.

Sretno je sletio - u krivi grad

Ubrzo nakon toga dječak ju je nazvao da joj javi da je sigurno sletio - u krivi grad.

Baka Ramos je dodala da joj aviokompanija nije dala objašnjenje za taj slučaj.

"Želim da me nazovu i objasne mi kako je moj unuk završio u Orlandu. Kako se to dogodilo? Jesu li ga izbacili iz aviona? Kako ga je stjuardesa, nakon što ga je mama predala s papirima, pustila da sam ode? Sam je uskočio u krivi avion?" zaključila je baka. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.