Seksi dadilja progovorila: "Mel B me napila, a onda uvukla u seks u troje"

Foto: Instagram/Getty Images/Rex

BIVŠA dadilja bivše Spajsice Mel B, Lorraine Gilles, tvrdi da ju je pjevačica nagovorila na grupni seks s njom i njenim mužem Stephenom Belafonteom te da joj je dala alkohol kad je imala samo 18 godina. Gilles sad tuži Mel B za klevetu zbog tvrdnji koje su procurile u javnost da je Lorraine pobacila Stephenovo dijete.

>>>Bivša Spajsica otkrila: "Muž me mlatio i tjerao na seks utroje, a dadilja je zatrudnjela s njim"<<<

Kako piše TMZ, dadilja tvrdi da ju je 41-godišnja pjevačica opijala i uvukla u grupni seks, a smeta joj što je ona prikazana kao prostitutka i razaračica braka.

>>>Fatalna dadilja: Tko je prelijepa Njemica koja je navodno ostala trudna s bivšim mužem Mel B<<<

Kako je objasnila, ubrzo nakon njenog dolaska iz Njemačke u SAD, Mel B joj je objasnila da ona i suprug imaju otvoreni brak, a potom ju je napila i nagovorila na seks u troje. Tvrdi da je njena seksualna veza s Mel B trajala sedam godina te da nije istina da je ostala trudna s Belafonteom.

"Ni u jednom trenutku Gilles i Belafonte nisu imali seksualne odnose bez znanja i sudjelovanja Mel B niti su joj u iti jednom trenutku rekli da je Gilles trudna s njim", piše u njenoj tužbi protiv bivše spajsice.

Umjesto toga, Gilles se obratila Mel B za pomoć kad je ostala trudna nakon seksa za jednu noć s nepoznatim mladićem. Priznala je da joj je pjevačica pomogla tijekom pobačaja te dodala da nije mogla ostati trudna s Belafonteom jer se s njim dotad nije mjesecima seksala.

>>>Britanska plemkinja otkrila: "Seksala sam se utroje s Mel B i njenim mužem"<<<

Mel B je tvrdila da dadilja posjeduje nekoliko njenih seks snimki, što je Gilles sad demantirala. Kako kaže, ako je netko snimao njihov seks, to je bila Mel B, a ne Belafonte. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.