Šefovi iz pakla zagorčali im život: "Htio se seksati sa mnom u svom uredu"

Screenshot: YouTube

MISLITE da je vaš šef loš? Ove priče će vas demantirati.

Zaposlenici sa šefovima iz pakla na aplikaciji za anonimna priznanja Whisper su podijelili svoja iskustva, a mnoga od njih su zaista užasna.

"Kad mi je član uže obitelji umro, tražio sam slobodan dan kako bih otišao na pokop. Šef mi je rekao da ne mogu jer je posao na prvom mjestu. Dodao je da ću dobiti otkaz ako odem. Dao sam otkaz. Bio je čudovište", napisao je jedan korisnik aplikacije Whisper.

"Moj najgori šef bio je u posljednjoj kompaniji za koju sam radila. Ponižavao me i pokušavao se poseksati sa mnom u svom uredu. Jako mi je drago da sam se maknula od njega", napisala je jedna djevojka.

"Moj prvi šef bio je totalni rasist. Nakon što sam dao otkaz, prijavio sam ga i dobio je otkaz. Zaslužio je to više od ikoga", kaže treći korisnik.

"Ozlijedio sam se na poslu i tražio sam naknadu za to. Moj šef pokušao je nagovoriti nadređenu osobu da me uplaši, a potom mi je poslao prijeteće e-mailove", ispričao je jedan zaposlenik.

"U kafiću na benzinskoj postaji na kojoj sam radila šef je uvijek ostavljao hranu dok se ne bi pokvarila. Kad bih je maknula s polica, prigovarao mi je. Žalila sam se regionalnom upravitelju, no on me ignorirao pa sam promijenila posao."

"U baru i grillu u kojem sam radila oženjeni šef bi dolazio pijan i maltretirao osoblje. Dala sam otkaz usred smjene i nikad se nisam osvrnula", priznaje bivša zaposlenica.

"Šefica me ucjenjivala zbog robe koju je ona ukrala iz trgovine", žali se druga.

"Šef me otpustio jer mu nisam htjela biti ljubavnica. Ovo ne možete izmisliti", još je jedna ispovijest.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.