Sedam seks priča nakon kojih ćete se osjećati kao da ste gledali pornić

Screenshot: Youtube

KORISNICI Buzzfeeda još su jednom odlučili podijeliti najbolje (ili najgore, ovisi kako gledate) stvari koje su doživjeli tijekom seksa.

1. Nutella

Bivši mi je javio da stiže kući za pola sata pa sam ga odlučila sačekati gola u krevetu s povezom za oči. Kad je ušao u kuću čula sam kako petlja s nečim u kuhinji pa sam legla na leđa dok mi je glava bila okrenuta prema vratima.

Čula sam ga kako ulazi u sobu, a onda mi je stavio penis prekriven Nutellom u usta. Bio je odličnog okusa. Kad god vidim Nutellu, nasmiješim se, a nitko ne zna zašto.

2. Čudo s Tindera

Na Tinderu sam upoznala najzgodnijeg frajera kojeg sam ikad vidjela. Usred razgovora počeo mi je pričati što će mi sve raditi pa sam ga pozvala k sebi doma. Kad smo ušli u stan ponudila sam mu piće, a on je odbio uz riječi: "Jedino što želim u ustima je tvoja guza".

Prije nego što sam se snašla prebacio me preko ramena i odnio na krevet. Sjedila sam mu na licu, a zatim smo otišli u kupaonicu i seksali se na ormariću i pod tušem. To je vjerojatno najbolji seks koji sam ikad imala.

13 seks priča koje će vam zgaditi ili uljepšati dan, ovisno koliko ste perverzni

3. Pornić iz stvarnog života

Imala sam aferu sa šefom i kad me jednom natjerao da ostanem dulje na poslu, odlučila sam mu vratiti. Kad su svi otišli, spustila sam se na koljena i pušila mu, a zatim smo se seksali na konferencijskom stolu.

Bio je to ljutiti seks, ali istovremeno i senzualan. Nema što nismo napravili: 69, analni seks, čak sam mu ostavila ugrize na vratu. Bilo je kao pornić, samo u stvarnom životu.

4. Striptizeta

Moj prijatelj i ja smo posjetili striptiz klub, a kako sam bila jedina žena tamo, htjela sam jedan ples u krilu. Jedna je plavuša pristala priuštiti mi privatni ples dok je moj prijatelj gledao.

Dok je sjedila na meni počela sam je pljeskati po guzi, a zatim me ona počela skidati. Završile smo ližući jedna drugu.

To je bilo prvi put da sam bila sa ženom. Htjela sam pozvati prijatelja da se pridruži, ali jednostavno mi je bilo prezabavno sa striptizetom.

5. Uber

Bivša i ja smo izašli na prijateljev rođendan, a ona je pri tome nosila vibrirajuće gaćice koje sam ja kontrolirao daljinskim. Tijekom cijelog izlaska sam je izazivao aktivirajući razne brzine.

Kad smo na povratku doma ušli u Uber, ona je gaćice spremila u torbu, a ja sam je zadovoljavao prstom. Cijelim smo se putem trudili da vozač Ubera ništa ne primijeti, a kad smo izašli iz auta na sjedalu je ostala velika vlažna mrlja.

6. Romansa na odmoru

Tijekom odmora u Rimu, upoznala sam curu iz Finske. Šetale smo oko Colosseuma, a kako smo bile pijane, odlučile smo preskočiti ogradu i ući. Počele smo se šlatati i skidati.

U jednom sam trenu bila nagnuta preko metalne ograde i primijetila sam da nas čuvar gleda. Nije nam se obratio pa smo nastavile dobrih dvadesetak minuta, a bilo je svega. Na odlasku nam je rekao: "Laku noć, dame". Nikad se više nisam vidjela ni čula s tom curom.

7. Eksperiment

Jednom sam prilikom vozio svog gay prijatelja kući i ponudio mi je pušenje. Samo sam otkopčao hlače i nastavio voziti. Rekao mi je da parkiram auto, a ja sam mu svršio u usta.

Kad sam izašao, nagnuo me preko haube i počeo mi lizati guzu. To mi nikad ni jedna djevojka nije priuštila. Bilo je toliko dobro da su mi se noge počele tresti. Još uvijek smo prijatelji, a nedavno sam ga pozvao na svoje vjenčanje sa ženom.

Svaki put kad me upozna s nekim od svojih dečki zapitam se je li moj penis veći od njihovih.

 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz seks priče, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: seks priče.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.