Sarah Jessica Parker: Često sam bila u Zagrebu, prije rata su se ondje snimali mnogi filmovi

"ČESTO sam bila u Zagrebu. Prije rata su se ondje snimali mnogi filmovi i serije jer je podneblje bilo dovoljno neutralno za prikazati bilo koje mjesto u Europi. Obožavala sam dolaziti, uz Hrvatsku me vežu sjajne uspomene. Bila sam u Zagrebu, Opatiji, Splitu... Hrvatska je sad popularna turistička destinacija, i za one koji vole ploviti, čak i više nego što je bila ikad prije, pa i prije rata", otkrila je zvijezda "Seksa i grada" Sarah Jessica Parker u intervjuu novinarki RTL-ovog Exkluziva Antoniji Mandić koja prilikom odlaska u London nije ni slutila da je slavna glumica toliko oduševljena ljepotama Hrvatske. "Pozdravite mi sve u Hrvatskoj", rekla je za kraj glumica.

Film "Seks i grad 2" ovih dana dolazi i u Hrvatska kina, a četiri slavne Njujorčanke otkrile su kako je bilo na snimanju drugog dijela filma, a redatelj Michael Patrick King je najavio kako od trećeg dijela možemo očekivati "Seks i grad 3D" u kojem će "nakit letjeti oko nas te ćemo se izmicati letećim cipelama". "Ljudi me pitaju je li ovo stvaran život? Ja kažem nije - to je film. I onda me pitaju: Pričaju li stvarne žene doista tako? Ja kažem da bi kad bi imale scenariste", kazao je King.

Cynthia Nixon smatra kako "jedna od divnih stvari u `Seksu i gradu` jest činjenica da unatoč nerealnoj glamuroznoj vanjštini, koju je zabavno pogledati, da te odlično odjevene žene imaju realne probleme", dok Kim Cattrall navodi: "Kad smo rušili te neke granice, nismo toga ni bili svjesni. Živimo u muškom svijetu. Mislim da se to neće nikada promijeniti. Barem ne za našeg života".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.