Ronaldinho zaveo fatalnu crnogorsku manekenku Sanju Brnović?

BRAZILSKI nogometaš Ronaldinho posljednjih dana uživa u Crnoj Gori, ali i u ugodnom društvu tamošnjih ljepotica. Ipak, čini se kako je slavnom nogometašu jedna Crnogorka posebno zapela za oko. Kako to obično biva kad su u pitanju dečki s travnjaka, i u ovom slučaju u društvu Ronaldinha našla se jedna manekenka - Sanja Brnović.

Fatalna Sanja snimljena je s Brazilcem u prisnom druženju, a kako je otkrila srpskim medijima - razmijenili su brojeve i planiraju nastaviti svoje druženje. "Ronaldinha sam upoznala prije nekoliko dana na koncertu Željka Samardžića u diskoteci Top Hill. Nevjerojatna je bila situacija kad je počeo plesati uz Željkove pjesme", kazala je Sanja za srpski Story te dodala da je nogometaša slučajno srela na putu prema WC-u.

"Ronaldinho mi je konstantno govorio da sam prelijepa"

"Kada me vidio, skroz se zbunio, nije mogao doći k sebi, pa sam imala osjećaj kao da nikada prije u životu nije vidio ženu. Kasnije smo stupili u razgovor jer smo sjedili u susjednim separeima i tako smo saznali da imamo mnogo zajedničkih prijatelja. Ronaldinho je iskoristio priliku da pohvali moj izgled, konstantno mi je govorio da sam prelijepa", pohvalila se crnogorska manekenka.

Ipak, Sanja demantira da je između nje i nogometaša bilo nešto više od običnog druženja. "Između nas se nije dogodilo ništa što bi moglo voditi ka nekoj romansi ili ljubavnoj vezi. Nije me šarmirao, ali me oduševilo to što je jako pozitivan, tako da sam se smijala tijekom cijelog našeg razgovora. Ni u jednom trenutku ga nisam gledala kao potencijalnog dečka, već samo kao poznanika", kaže Crnogorka koja priznaje da je s tamnoputim Brazilcem razmijenila brojeve.

"Ronaldinho i ja smo razmijenili brojeve jer se on za deset dana ponovno vraća u Crnu Goru"

"Ronaldinho i ja smo razmijenili brojeve telefona jer se on za deset dana ponovno vraća u Crnu Goru, pa smo se dogovorili da se čujemo i vidimo ukoliko ne budem otputovala u Milano, gdje imam nekoliko angažmana", kazala je medijima prilično brbljava manekenka koju su mnogi već povezivali s poznatim zvijezdama, poput nogometaša Massima Ambrosinija te Lennyja Kravitza.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.