Rihanna iznijela šokantno priznanje o bivšem koji ju je pretukao: Još ga volim

Foto: Instagram

RIHANNA je u šokantnom intervjuu gostujući kod Oprah priznala da još uvijek istinski voli bivšeg dečka Chrisa Browna te da će vjerojatno tako uvijek i ostati.

Davne 2009. pjevač Chris i tadašnji Rihannin dečko fizički ju je napao u noći dodjele Grammyja, ostavivši je pretučenu i skoro bez svijesti.

Chris je bio osuđen na uvjetnu kaznu od pet godina i na šest mjeseci rada za opće dobro. Također je dobio zabranu pristupa pjevačici. No ona sada tvrdi da je taj incident nije natjerao da ga prestane voljeti.

"Ponovno smo radili na našem prijateljstvu. Sad smo vrlo bliski prijatelji", kazala je u podcastu Supersoul Coversations Oprah Winfrey.

"Ponovno smo izgradili povjerenje, i to je to - volimo se i vjerojatno ćemo uvijek. I to nije nešto što ćemo ikada promijeniti. To nije nešto što možete samo isključiti. Mislim da je on bio ljubav mog života. Bio je prva ljubav. I vidim da je i on mene volio na isti način... Ne radi se čak ni o tome da budemo zajedno. Zaista ga volim. Dakle, glavna stvar za mene je da je u miru. Nisam ja mirna ako je imalo nesretan ili još uvijek usamljen", priznala je pjevačica.

Njezin novi pogled na odnos para potaknuo je Oprah na pitanje može li par ikad obnoviti romansu koju su nekoć imali.

"On je u vezi. Ja sam sama, ali održavamo vrlo blisko prijateljstvo otkad je ukinuta zabrana prilaska. Radili smo na tome, malo po malo, i nije bilo lako. Nije lako", priznala je pjevačica. 

No, u šokantnom otkriću, Rihanna je rekla da joj je, čim se dogodio fizički obračun te večeri, glavna briga bio Chris, a ne ona sama.

"Osjećala sam se zaštitnički. Osjetila sam da jedina osoba koju trenutno mrze je on. Bio je to čudan osjećaj, jer koliko god da sam bila ljuta, povrijeđena i izdana, osjećala sam se kao da je pogriješio i da mu je potrebna pomoć, i tko će mu pomoći? Bila sam više zabrinuta za njega", ispričala je pjevačica. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.