Rage Against The Machine stižu u Arenu Zagreb održati svoj prvi koncert u Hrvatskoj

Foto: Press

POPULARNI bend Rage Against The Machine nastupit će u zagrebačkoj Areni u subotu, 17. rujna 2022. godine, u sklopu turneje Public Service Announcement, a kao specijalni gost dolazi hip-hop duo Run The Jewels.

Zagrebački koncert bit će jedini koncert benda u regiji i krugu od najmanje 400 km, a početak prodaje ulaznica planiran je za utorak, 26. travnja u 11:00, kroz prodajni sustav Eventim.

Rage Against The Machine u svom originalnom i jedinom sastavu, Zack De La Rocha, Tom Morello, Brad Wilk i Tim Commerford, objavio je reunion turneju još 2019., nakon 11 godina pauze.

Nakon pomicanja datuma zbog pandemije službeni početak turneje je 9. srpnja, poslije čega slijedi prvi dio sjevernoameričke turneje koji završava u kolovozu s pet koncerata u njujorškom Madison Square Gardenu. Na Stari kontinent grupa se seli tijekom ljeta, da bi u Hrvatsku prvi put stigla u subotu, 17. rujna.

U ovim krajevima RATM se ukazao samo jednom, i to prije 20-ak godina u ljubljanskom Tivoliju, u sklopu Battle Of Los Angeles turneje, da bi tri četvrtine benda nastupilo 2017. na Šalati kao Prophets Of Rage.

Hip-hop duo Run The Jewels gostovat će na velikoj većini koncerata Public Service Announcement turneje, pa tako i u zagrebačkoj Areni 17. rujna 2022.

Koncert grupe Rage Against The Machine u Zagrebu organiziraju Charm Music, Live Nation i LAA.

U ponudi će se naći pet tipova ulaznica: skyboxes po 820 kn, parter po 690 kn, tribine level 100 po 650 kn, tribine level 300 I po 550 kn te tribine level 300 II po cijeni od 450 kn.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.