Prvi dejtovi iz pakla: "Čim sam mu spustila ruku na butinu doživio je vrhunac"

Screenshot: Youtube

VIĐANJE s novim osobama uvijek je zanimljivo, ali nije nužno i ugodno iskustvo. Mnogi su imali priliku to iskusiti ili od prijatelja čuti neobične priče o prvim spojevima ili nekom od narednih dejtova koji nije prošao baš najbolje, a sada su mnogi korisnici Twittera odlučili s cijelim svijetom podijeliti svoje priče, piše Bored Panda.

Ovu temu pokrenula je korisnica koja koristi nadimak postgrad_barty, ali se tada nije nadala da će dobiti više od 100 odgovora na pitanje "Kako je izgledao vaš najčudniji dejt".

Izdvajamo vam 12 najzanimljivijih priča.

1) Kino "udvoje"

Korisnica koja je pokrenula ovu temu zaslužuje naći se na prvom mjestu ove liste.

"Išli smo u kino gledati film i nismo kupili karte unaprijed, pa nam na blagajni nisu mogli dati dvije sa sjedalima koja su jedno do drugog. Tako smo završili na različitim stranama kina i kad se film završio odmah smo se rastali", napisala je ona.

2) Prvo skidanje, pa upoznavanje

"Novi kolega na poslu se činio zanimljivim, pa sam ga pozvala na kućnu zabavu na kojoj su bili moji dobri prijatelji, jer smo svi voljeli piti i igrati igrice. Igrali smo poker na skidanje ili nešto slično i on je doslovno prvo skinuo svoje hlače i odmah zatim gaće. Na prvom druženju vidjela sam mu penis, dok je još na sebi imao majicu", napisala je druga korisnica.

Ipak, dodatak njene priče više je šokirao korisnike Twittera.

"Rekao je da jedino tako zna igrati, jer nije pi*kica. Moji prijatelji su bili zbunjeni, ja sam bila ponižena, jer sam pozvala čudaka na zabavu. Još nismo bili ni pijani. To je bila druga igra koju smo igrali. Ali bilo kako bilo, pet godina smo bili u vezi i vjenčali smo se u srpnju", zaključila je ona.

3) Dobila novac za "uslugu" šutnje

"Na Tinderu sam upoznala dečka s kojim sam na prvi dejt otišla u kino. Cijelo vrijeme nije progovorio sa mnom. Platio mi je kartu i kupio mi grickalice. Samo smo gledali film i kad se završio, on mi je dao 50 dolara, pozdravio se i otišao", napisala je korisnica s nadimkom Thotrod.

4) Vadi, vadi novac

"Upoznala sam dečka na Tinderu i poslije jedno tri minute na prvom dejtu pitao me je: "Možeš li  mi kupiti bocu vode i cigarete?" Pristala sam i potrošila oko 70 dolara te večeri, jer me nije prestajao tražiti da mu kupujem stvari, dok on nije ništa potrošio, a čak je i prdio. Na kraju je još pokušao uhvatiti goluba", požalila se još uvijek iznenađena korisnica.

5) Prvi dejt na smrtnom odru

"Na prvom sastanku upoznala sam cijelu njegovu obitelj (tetke, stričeve, rođake, majku, oca i sestru) kada smo se našli u kući njegovog djeda... koji samo što je preminuo. Rekao mi je da to nije bilo planirano i tri godine kasnije to je i dalje moja omiljena priča", napisala je jedna korisnica, objavivši zajedničku fotografiju s tim dečkom, s kojim je, po svemu sudeći, i dalje u vezi.

6) Personalizirani kondom

"Bili smo u luksuznom restoranu, a on mi je dao kondom sa svojim likom na njemu", bila je kratka jedna od korisnica koje su odgovorile na pitanje.

7) Kirurg progonitelj

"Bila sam na dejtu s kirurgom kojeg sam upoznala na poslu i on me je odveo na večeru na kojoj nije jeo, nego me je samo gledao kako jedem. Poslije toga je pratio moj auto do kuće s ugašenim svjetlima na svom autu. Mislio je da nisam primijetila. Na kraju mi je poslao poruku u kojoj me je pitao jesam li stigla kući, kao da me nije vidio da ulazim u nju", napisala je korisnica koja je izazvala veliki broj komentara.

8) Orgazam u odjeći

"Vozila sam se sat vremena kako bih se vidjela s dečkom i dok smo kod njega gledali film, čim sam mu spustila ruku na butinu, odmah je doživio orgazam", povjerila se jedna korisnica Twittera.

9) Utroje s bivšom djevojkom

"Doveo je bivšu djevojku na sastanak sa mnom, a kasnije mi rekao da se njoj nisam svidjela", napisala je djevojka kojoj još ništa nije jasno.

10) Ona, njenih šestero djece i ja

"Otišao sam jednom na spoj u pub, gdje me je čekala žena sa svojih šestero djece. Svima sam kupio piće i nedugo nakon toga ljubazno napustio njihovo društvo", napisao je jedan korisnik.

11) Vilica mi ne treba, Isus Krist je moj spasitelj

"Na sastanku naslijepo otišao sam s djevojkom u restoran, gdje je ona jela Cezar salatu prstima, jer "nije baš za pribor". Kad je završila s obrokom, pitala me jesam li prihvatio Isusa Krista kao svog gospodina i spasitelja i pozvala me je na ispovijesd", napisao je i dalje šokirani korisnik.

12) Samo jedan od 25

"Bio sam na dejtu s djevojkom koja mi je, nakon što je naručila večeru, rekla da ide na 25 dejtova mjesečno kako bi dobila besplatnu večeru, a onda me je ismijavala što sam siromašan. Nakon svega je očekivala da joj platim večeru od 350 dolara (što sam i učinio)", priznao je jedan korisnik.

13) Homoseksualne žabe i zarazna voda iz slavine

"Bila sam na dejtu s dečkom koji je sa sobom ponio ogromnu bocu vode, što mi je bilo čudno, ali kako je osobni trener, pripisala sam to zaluđenošću zdravim životom. Onda mi je rekao da ne pije vodu iz slavine i preporučio mi da je ne pijem ni ja, jer je on vjerovao da u njoj postoji kemikalija koja ljude pretvara u homoseksualce. Zatim me je pitao: 'Zašto misliš da toliko homoseksualaca živi ovdje?' (Živimo u Austinu). Poslije svega me je natjerao da gledamo 20 minuta dugu videosnimku Alexa Jonesa o homoseksualnim žabama, pojačan do maksimuma (zbog čega su mnogi zurili u nas)", napisala je jedna istraumatizirana djevojka. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.