Bivša voditeljica Vanja Halilović (41) nakon dugo vremena snimljena u javnosti

Foto: Instagram/PR

VANJA Halilović pojavila se na launch eventu u Zagrebu koji je održao Woman.Comm Club, regionalna platforma za umrežavanje žena s ciljem pružanja podrške i napretka u svim sferama komunikacijske industrije. 

Osvanula je u elegantnom jesenskom izdanju, bež haljini i crnom kaputu, a kombinaciju je upotpunila crnim čizmama na petu i crnom torbicom. 

Bivša TV voditeljica, koja slovi za jednu od najljepših Hrvatica, rijetko se pojavljuje u javnosti, a nedavno je proslavila 41. rođendan. 

Povukla se iz javnosti 

Podsjetimo, Vanja, koja je 2016. godine pobijedila u izboru za Indexovu najljepšu Hrvaticu, 2000-ih godina slovila je za jednu od najljepših TV voditeljica te je plijenila pažnju kao Loto djevojka, a vodila je i brojne emisije na RTL-u. 

Vanja se naglo povukla iz javnosti kad je odlučila promijeniti karijeru i zaposlila se kao direktorica marketinga tvrtke Kutjevo d.d., a nakon dvije godine promijenila je posao i postala direktorica u restoranu Barbieri‘s, čiji je vlasnik njezin zaručnik Frano Barbieri. 

Vanja svoj privatni život čuva daleko od očiju javnosti, no poznato je da je već nekoliko godina zaručena za poduzetnika Frana Barbierija te bivša voditeljica povremeno objavljuje njihove zajedničke fotke na društvenim mrežama. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.