Princ Harry i Meghan Markle snimljeni u rijetkom zajedničkom izlasku u Los Angelesu

Foto: Profimedia

Meghan Markle i princ Harry snimljeni su u rijetkom zajedničkom izlasku.

Par je prisustvovao dodjeli ESPY Awards (godišnje nagrade kojom se odaje priznanje pojedinačnim i timskim sportskim postignućima i ostalim sportskim rezultatima) u Los Angelesu.

Program je vodila Serena Williams, koja je pozdravila vojvodu i vojvotkinju od Sussexa u svojem uvodnom monologu. "Princ Harry i Meghan su ovdje. Molim vas, nemojte disati previše. Ovo je moja večer i ne želim da me kasnije optužuju da baš vi uzimate previše kisika", našalila se Serena, a Meghan i Harry su se u prvom redu smijali njezinoj šali.

Naime, Meghan i Harry godinama su dobri prijatelji s umirovljenom tenisačicom, koja je prisustvovala i njihovom vjenčanju 2018. godine. 

Princ je naposljetku dobio nagradu za svoj angažman u Igrama Invictus, koje je utemeljio još 2014. godine u Londonu. Riječ je o sportskome festivalu namijenjenom rehabilitaciji vojnog osoblja i veterana iz cijelog svijeta koji su "duševno i tjelesno stradali" u borbama.

U travnju bili na američkom polo prvenstvu u Wellingtonu

Par je ranije ove godine prisustvovao američkom polo prvenstvu u Wellingtonu na Floridi. Tada se društvenim mrežama proširio video na kojem se čini kao da Meghan Markle nije dala jednoj ženi da pozira pokraj princa Harryja.

Meghan je nasmiješena pozirala sa sportašima nakon što je poljubila Harryja pred kamerama, ali problem je nastao kad je jedna žena pokušala stati pokraj princa da se slika s njim. Markle se nikako nije htjela pomaknuti i rukom ju je usmjeravala da stane s njezine druge strane.

"Zabranila je ženi da stane pokraj Harryja. Kako nepristojno", "Nije ju briga za Harryja, samo je htjela da ona bude u sredini", "Ona je tako cringe", "Iz nje vrišti nesigurnost", "Sve mora kontrolirati", "Zašto je ona uopće u fokusu?" pisali su tad ljudi na društvenim mrežama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.