Posvojena kći Toma Cruisea progovorila o scijentologiji i zahvalila ocu

Foto: Gulliver Image/Getty Images

NOVINAR Tony Ortega, poznat po kritikama scijentologije, na svom je blogu objavio mail koji je, tvrdi, napisala posvojena kći Toma Cruisea i Nicole Kidman. 

Isabella je u mailu opisala svoje iskustvo sa Scijentološkom crkvom i napisala kako joj je ona "pomogla riješiti sve probleme". 

"To je nešto što svima nama treba. Teško je proći kroz to, ali vrijedi truda", napisala je ona. 

Opisala je kako je u početku imala problema u prolaženju kroz "treninge", ali da se "pokazalo da je baš to ono što joj treba". 

"Nisam bila spremna. Bilo je to ono što sam tražila. Dio koji je nedostajao. Odjednom je sve imalo smisla", piše ona. 

U mailu je zahvalila svom ocu Tomu i njegovoj sestri Cass Mapother. 

Embed from Getty Images

"Tata, hvala ti za sve. I Cass. Utopila bih se u svojim problemima da vas nije bilo da me provedete kroz to", stoji  u mailu. 

Isabella danas ima 26 godina, udana je za Maxa Parkera s kojim živi u Londonu, gdje radi s novim članovima Scijentološke crkve. 

Tom i Nicole su Isabellu posvojili 1992. godine, a njenog mlađeg brata Connora tri godine kasnije. Nakon razvoda roditelja oboje su ostali bliski s ocem, a također su postali članovi Scijentološke crkve. 

Nicole je nakon razvoda prestala biti član crkve, a o svojoj vezi s posvojenom djecom nije javno progovarala, no u studenom prošle godine dala je jednu od rijetkih izjava o njima

"Jako sam privatna oko svega toga. Moram štititi sve te veze. Znam da bih život dala za svoju djecu jer to mi je svrha", rekla je.

Također je prokomentirala njihovu odluku da ostanu članovi Scijentološke crkve. 

"Mogu donositi svoje odluke. Donijeli su odluku da budu scijentolozi i, kao majci, moj je posao voljeti ih", zaključila je tom prilikom. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.