Pogledajte ove spektakularne božićne dekoracije

Foto: Press

"ČAROLIJA Adventa može započeti”, rekao je Djed Božićnjak i s vilenjacima svečano upalio Božićne dekoracije u Westgate Shopping Cityju.

Fritule, Božićni sajam, Djed Božićnjak koji se fotka s djecom i pokojim odraslim, Božićne pjesme, milijuni lampica, deseci Božićnih skulptura, 4 velika bora i još mnogo toga – naravno, Božićnog – čeka te ovog Adventa u Westgateu. Pa, krenimo redom.

I ove godine Westgate je među najljepše uređenim trgovačkim centrima u Europi. Za uređenje Westgatea milijunima lampica zaslužna je austrijska MK Illumination koja je izradila brojne Božićne instalacije i ukrasila ih lampicama. I same fotke izgledaju spektakularno, a brojne lampice, viseći sobovi i dekoracije za fotkanje uživo izgledaju i mnogo bolje.

U Westgateu tijekom prosinca svoje proizvode izlažu i brojni OPG-ovi i lokalni obrti, a na štandovima se osim dobre i domaće hrane, mogu pronaći i unikatni pokloni. A poseban hit su fritule u sklopu Gastro Adventa. Jer Westgate, osim shoppinga, ima i tradicionalne adventske 'kućice' s kuhanim vinom, čajem, kobasicama i – fritulama.

Tijekom prosinca Westgate priprema i brojne dječje radionice, pa će tako klinci i klinceze izrađivati pisma Djedu Božićnjaku i dekoracije za bor, a i Djed Božićnjak – glavom i bradom – će u više navrata doći u Westgate i družiti se s klincima. Više informacija je na: www.westgate.hr

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.