Plesač otkrio što se događalo u Opatiji nakon Albinine pobjede, pogledajte snimke

Foto: Instagram

JEDAN OD plesača Albine Grčić, Splićanin Luciano Plazibat, na svom je Instagramu pokazao kakva je bila atmosfera u timu nakon njene pobjede.

Luciano je na Instagramu objavio nekoliko snimki na kojima se vidi kako se Albina veselila okružena svojim timom, ali i nekim konkurentima poput ekipe iz Cambija. Nakon pobjede Albina je sa svojim plesačima još jednom izvela koreografiju u hotelskoj sobi.

"Što reći? Što napisati? A još nisam ni svjestan svega što se dogodilo... Prvo što mi pada na pamet je da je mali Luci od 6 godina koji je plesa svaki korak Severininog nastupa s Moja štikla i zamišlja sebe na pozornici jako sretan! A sad mala priča: bio sam doma par dana baš u Splitu i zove mene Albajna. Čim je nazvala odmah sam rekao DA! Pjesmu tada još nisam ni čuo! Ali smo se tako raspričali da je ne možeš ne voljeti. Albina sve imaš i zaslužila si sve što ti se događa! Jako sam sretan što baš s tobom idem u ovo!", napisao je Luciano nakon pobjede.

Albini čestitali svi osim Nine Kraljić

Nina Kraljić je nakon Albinine pobjede izrazila nezadovoljstvo organizacijom Dore i glasovanja, a mlada Splićanka se zatim osvrnula na njene prozivke i otkrila da joj ona jedina nije čestitala.

"Nisam razočarana što mi Nina nije čestitala, ja se želim okružiti pozitivnim ljudima kao i dosad, to mi je jedino važno. Svi su mi drugi čestitali, ona je tek jedna kap u moru", rekla je Albina za Slobodnu Dalmaciju.

Podsjetimo, Nina Kraljić na društvenim mrežama pisala je kako ne planira čestitati nečemu iza čega ne stoji.

"Previše znam o kulisama koje su se odigrale i predugo sam i sama u žrvnju HRT igre. Čestitke svima, ponajviše Miji, Bernardi i Tomi koji su mi osobno bili bolji i od mene i od Albine", rekla je.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.