Pipsi su prije dva i pol mjeseca na zagrebačkoj Šalati ovom pjesmom napravili ludnicu

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

MNOGE Zagrepčane obradovala je vijest da će na ovogodišnjem dočeku na Trgu bana Jelačića nastupati "najzagrebačkiji bend među bendovima" Pips Chips & Videoclips. Pipsi su prije samo dva i pol mjeseca oduševili punu Šalatu koncertom na kojem su prvi put nakon osam godina odsvirali Dinamovu himnu, Dinamo ja volim.

Bio je to najveći koncert u karijeri Pipsa. Snimke na YouTubeu pokazuju atmosferu na koncertu tijekom te pjesme, a fanovi se nadaju da će slična situacija biti i na dočeku. 

Dinamo ja volim donio im prvu veliku popularnost

Prije ovog na Šalati, posljednji veliki zagrebački koncert imali su 2014. godine u rasprodanoj Maloj dvorani Doma sportova. 

Pips Chips & Videoclips osnovani su početkom devedesetih u Zagrebu, a prvu veliku popularnost stekli su 1992. godine nakon snimanja pjesme Dinamo ja volim, koja je postala neslužbena himna navijača tog nogometnog kluba.

Lider i glavni autor benda je pjevač Dubravko Ivaniš Ripper, a dosad su izdali sedam studijskih albuma - Shimpoo Pimpoo (1993.), Dernjava (1995.), Fred Astaire (1997.), Bog (1999.), Drveće i Rijeke (2003.), Pjesme za gladijatore (2007.) i Walt (2013.)

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.