Perišić danas napušta Hrvatsku, a njegova Josipa pohvalila se fotkom s odmora

Screenshot: Instagram

HAJDUKOVI navijači su u nezapamćenoj euforiji nakon što je talijanski novinar Gianluca Di Marzio izjavio da Ivan Perišić uskoro napušta Tottenham i vraća se u Hajduk. Nogometaš je u međuvremenu uživao sa suprugom na Jadranu, a ona je podijelila fotku na Instagram storyju.

Ranije je objavila video u kojem je spojila nekoliko fotografija s ljetnog odmora. Na tim fotografijama ona i Ivan poziraju na brodu. Ispod objave mnogi pratitelji komentirali su joj istu stvar - žele Ivana vidjeti u dresu Hajduka. 

"Molimo te, Ivane", "Hajduk živi vječno", "Vrime je za doma", "Ajte doma", "Lipše je doma odgajat dicu", "Josipa, vrime je", "Ženina je zadnja, ali nadamo se da te pustila", "Josipa, tjeraj ga u Hajduk, vrijeme je", komentiraju joj pratitelji.

Perišić se danas priključuje pripremama Tottenhama

Perišić danas odlazi u London i priključuje se pripremama Tottenhama za novu sezonu. Menadžer kluba Ange Postecoglou u ponedjeljak je održao svoju prvu press konferenciju, ali hrvatskog reprezentativca konkretno nije spomenuo.

Spursi 14. srpnja lete u Australiju, gdje ih 18. srpnja u Perthu očekuje prvi pripremni dvoboj s West Hamom. Glavno je pitanje hoće li i Perišić biti u tom zrakoplovu...

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.