Parni valjak objavio novi singl s Igorom Drvenkarom, najavili su i album

Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Parni valjak predstavio je novu pjesmu Bogati će pobjeći na Mars.

Nakon što su pjesmom Moja glava, moja pravila potvrdili nastavak aktivnosti i pridruživanje Igora Drvenkara u ulozi pjevača, a zatim održali i seriju koncerata kojima su oduševili publiku diljem regije, Parni valjak predstavio je novu pjesmu Bogati će pobjeći na Mars s pratećim videospotom.

"Živimo u vremenu u kojem kao društvo nismo imali nikad više, a istovremeno nikad nismo bili nezadovoljniji", riječi su kojima članovi benda opisuju poruku pjesme. "Jedva čekamo da je počnemo svirati uživo jer je jedna malo žešća koncertna stvar. Obećali smo raditi na novim pjesmama, a nadamo se da ćemo uskoro imati spreman i cijeli album", dodaju iz benda.

Pjesmu Bogati će pobjeći na Mars napisao je Husein Hasanefendić Hus, a prateći videospot potpisuje Dinko Čvorić Doringo, zaslužan i za videospot singla Moja glava, moja pravila. Upravo su tim singlom članovi benda početkom proljeća započeli novo poglavlje u kojem im se u ulozi pjevača pridružio Igor Drvenkar.

Pjesmu je publika odlično prihvatila, a pozitivne reakcije publike i brojne riječi podrške uslijedile su i za serijom koncerata Parnog valjka u posljednja dva mjeseca diljem regije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.