Otac "Ružne Betty" umro bez da se ponovo pomirio s kćeri, na samrti težio 150 kilograma

GREGORIO FERRERA, otac glumice koja je utjelovila "Ružnu Betty, Americe Ferrere umro je u Hondurasu, nikad se ne pomirivši sa svojom slavnom kćerkom koju nije vidio godinama. Iako je Gregorio bio unuk nekadašnjeg ministra obrane, umro je u neimaštini u bolnici Tegucigalpa, smještenoj u glavnom gradu Hondurasa. Navodno je imao dijabetes, patio od problema s bubrezima i imao gotovo 150 kilograma kad je umro.

Izvori američkog tabloida "National Enquirer" tvrde da je pokojnik umro slomljena srca, jer se nikad nije pomirio s kćeri koja je živjela s majkom u SAD-u. "Nije mu se ispunila posljednja želja da razgovara s Americom posljednji put. Želio je stupiti u kontakt s njom i njenom braćom posljednjih nekoliko godina, ali ponos mu to nije dopuštao", rekao je izvor i dodao da Gregorio nije želio da mu djeca pomisle kako se želi okoristiti njihovim bogatstvom.

Americin otac imao je 62 godina kad je umro, a od njene majke se rastao kad je zvijezda "Ružne Betty" bila mala. Glumica je s majkom i petoro braće i sestara ostala živjeti u Los Angelesu, a otac joj je otišao nazad u rodni Honduras.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.