Objavljena najava za večerašnje Provjereno, ispod se redaju isti komentari

Foto: Nova TV/Facebook

GLEDATELJI Provjerenog ne mogu se pomiriti s odlaskom Ivane Paradžiković iz emisije, a to su dali do znanja na društvenim mrežama i danas, kad je na Facebook profilu emisije osvanula najava večerašnje epizode.

"Dar koji nema cijene! Zahvaljujući majčinom mlijeku i to od potpuno nepoznate žene, jedna beba palčić dobila je šansu. Naše su kamere zabilježile dirljivi trenutak susreta dvije majke. Priča je to koja će vas ganuti do suza", stoji u najavi jedne od priča koje će večeras biti prikazane u Provjerenom.

No, u komentarima i dalje se spominje samo ime Ivane Paradžiković.

"Svaka čast svima ali Ivana je jedna jedina, očito je nekog nedodirljivog jače nalazila i zato je dobila otkaz, gledala sam svaku emisiju Provjereno, no više me ne zanima. Kod nas ljudi koji pošteno i srcem rade svoj posao nemaju mjesto pod hrvatskim suncem", "Gdje je Ivana???? Vama nije jasno da smo pratili Provjereno zbog nje, zbog načina na koji je vodila i zajedno sa suradnicima istraživala", "Kažete - ekipa je ista! NE, NIJE ISTA - NEMA IVANE! Da, da, sa ovim drugima ćete se lakše nagoditi, znamo! Znamo i kome služite! Kao i svi ostali, sve druge tv kuće!  Adio, za mene Provjereno više ne postoji!!!", "Bez Ivane nema ni Provjerenog!! Svaka čast Emi, ali Ivana je jedna jedina!!", samo su neki od mnoštva sličnih komentara.

Od jučer je Facebook profil emisije zatrpan istim komentarima nezadovoljnih gledatelja koje, izgleda, ne zanima što je Ivanin odvjetnik potvrdio da je ugovor raskinut sporazumno "na obostrano zadovoljstvo"

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.