Novi sjaj Dukata

Foto: Press

U POVODU obilježavanja 110 godina duge baštine u domaćem mljekarstvu Dukat predstavlja novi dizajn i vraća omiljenu "kapljicu mlijeka" u svoj logotip.

Dukat, naša najdugovječnija mljekara, obilježava ovih dana svoju više od stoljeća dugu baštinu u domaćem mljekarstvu. Naime, davne 1912. godine ova je mljekara pokrenula organizirani otkup mlijeka na području Zagreba, da bi ubrzo postala, i do današnjih dana ostala, najveći otkupljivač mlijeka u Hrvatskoj.

Višedesetljetnu vodeću poziciju u otkupu domaćeg mlijeka osigurale su Dukatu dugogodišnje suradnje s više od 2.000 velikih, srednje velikih i malih proizvođača mlijeka diljem zemlje, a posebice iz dviju županija: Osječko-baranjske i Bjelovarsko-bilogorske, iz kojih Dukat danas otkupljuje najviše mlijeka.

Ipak, u Dukatu posebno ističu kako mala obiteljska gospodarstva danas čine čak polovinu njihovih dobavljača mlijeka, čime konkretno pridonose očuvanju života u ruralnim dijelovima zemlje.

Skoro 110 godina posvećenosti potrošaču i svakoj kapi mlijeka vrijednosti su naše najdugovječnije robne marke mlijeka koje zagrebački Dukat ističe promjenama u dizajnu pakiranja mlijeka i jogurta, a potom i ostalih kategorija proizvoda.

Naime, povratkom prepoznatljivog žutog kruga s kapljicom mlijeka u logotip, Dukat naglašava svoju više od stoljeća dugu baštinu u domaćem mljekarstvu. To je jedinstvena snaga i vrijednost Dukata koja se ističe i novim sloganom Posvećen vama od 1912., koji postaje dijelom Dukatova logotipa.

Nadalje, modernim i čistim dizajnom pakiranja Dukat naglašava prirodnost mliječnih proizvoda, a Dukatov logo zauzima središnju poziciju na pakiranju – baš kako zaslužuje najveći znalac domaćeg mljekarstva.

U Dukatovoj zagrebačkoj tvornici krenula je s radom i nova suvremena linija za proizvodnju trajnog mlijeka, koje je sada potrošačima dostupno u novom i praktičnom pakiranju tetrapak EDGE. Ova 4 milijuna eura vrijedna investicija omogućit će jačanje tržišne pozicije Dukata u kategoriji trajnog mlijeka - u vidu suvremenog i praktičnog pakiranja te bitno unaprijeđene tehnologije prerade mlijeka i još kvalitetniji krajnji proizvod.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.