Njena smrt šokirala je obožavatelje: Pogledajte kako danas izgleda Stephanie iz Spasilačke službe

Foto: Guliver Image/Cover Images

ALEXANDRA PAUL svima je u sjećanju ostala po ulozi Stephanie Holden u seriji "Spasilačka služba", a dva desetljeća od premijere te serije, Alexandra i dalje izgleda isto.

Danas ima 53 godine, a nakon Spasilačke službe nastavila se baviti glumom u filmovima i serijama. Stephanie Holden bila je prvi televizijski lik koji je obolio od raka kože te je apelirala na gledatelje da vode računa o svom zdravlju. Osim toga, njena iznenadna smrt šokirala je milijune obožavatelja, koji nisu shvaćali zašto je iznenada poginula,a Alexandra otišla iz serije.

Alexandra je priznala da je tijekom snimanja te serije stekla vrhunsku kondiciju.

"Mišićnu masu nabila sam u drugoj sezoni, što se baš vidi kad se usporedi moj izgleda tad s prvom sezonom. Bila sam odlučna da svoje tijelo oblikujem u skladu s ulogom", rekla je svojedobno.

Iako se danas bavi tjelovježbom i zdravo hrani, priznala je da je u prošlosti imala problema s bulimijom.

"Na početku 20-ih godina izgubila sam kilograme i borila se s bulimijom. U tom periodu nisam znala kako jesti, uglavnom sam se prejedala pa povraćala. Ponosno sam kad vidim koliko sam napredovala otada. Naučila sam se uz pomoć terapija nositi sa svojim problemima, danas ne izbjegavam hranu i znam koja mi je mjera", dodala je.

Kako je otkrila, sad unosi 2000 kalorija dnevno i redovito vježba. Imala je manju ulogu u seriji "Mad Man" 2008. godine, no uglavnom se pojavljivala u filmovima koji nisu postigli veći uspjeh. U sretnom je braku 17 godina. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.