NFL objavio tko nastupa na poluvremenu Super Bowla 2024., mnogi nisu oduševljeni

Screenshot: YouTube

NFL, Apple Music i Roc Nation otkrili su tko nastupa iduće godine na poluvremenu Super Bowla i mnogi su razočarani.

NFL je na društvenim mrežama objavio promotivni video u kojem Kim Kardashian obavještava Ushera da će nastupiti na Super Bowlu 11. veljače u Las Vegasu.

Usher je jako uzbuđen zbog nastupa

"Životna mi je čast konačno prekrižiti izvedbu na Super Bowlu sa svog popisa želja. Jedva čekam da svijetu donesem show drugačiji od svega što su prije vidjeli od mene. Hvala navijačima i svima koji su omogućili ovu priliku. Vidimo se uskoro", rekao je Usher, objavio je NFL na svojim stranicama.

Seth Dudowsky, voditelj glazbe NFL-a, kazao je za Ushera da je ikona. "Usher je ikona čija je glazba ostavila neizbrisiv trag na kulturnom krajoliku tijekom njegove karijere, ne možemo biti više uzbuđeni što će on biti predvodnik ovogodišnjeg Apple Music Super Bowl Halftime Showa", kazao je. 

"Njegovo izvanredno putovanje dovelo ga je do jedne od najvećih pozornica na svijetu. Jedva čekam vidjeti magiju", dodao je Jay-Z. 

Mnogo njih je razočarano

Show na poluvremenu Super Bowla jedan je od najiščekivanijih i najgledanijih glazbenih događaja godine, a obožavatelji su, nakon ranijih nastupa Rihanne, Shakire, J.Lo i Eminema, očekivali, čini se, jače ime od Ushera. Komentara na internetu nakon NFL-ove objave je mnogo.

"Čini se da je i njih pogodilo rezanje budžeta", "Mladima se ovo neće svidjeti", "Imagine Dragons bi bili bolji izbor", "Tko je ovo tražio?", "Mogli ste izabrati bilo koga...", "Nitko se ovome neće veseliti", "Nitko neće gledati poluvrijeme Super Bowla", "Nismo u 2014., što izvodite", komentari su ispod objave NFL-a na X-u (bivšem Twitteru). 

No dugogodišnji obožavatelji Ushera su oduševljeni. "Napokon, zasluženo. Legenda", "Odličan izbor", "Čovjek ima hit do hita. Zaslužio je", "Ne mogu dočekati", neki su od komentara. Inače, Usher je ove godine bio na ljetovanju u Hrvatskoj s Jeffom Bezosom i Katy Perry.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.